Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Ahmet Özkul ve Yeni Hayat

Yazının Giriş Tarihi: 27.04.2017 04:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.04.2017 04:38

Hayat Hastahanesi sahibi Dr. Ahmet Özkul geçenlerde gazetemizi ziyaret etmişti. Benim olmadığım saate denk geldiği için görüşememiştik. Önceki gün ben kendisine ia-de-i ziyarette bulundum.
Ahmet Özkul, Bursa sağlık ve iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. Kendisi bir dönemler MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.
Hayat Hastahanesi büyüme yolunda önemli adımlar atıyor. 2016 yılında temeli atılan ve bu yılın sonunda hizmet vermeye başlayacak olan Ankara Yolu'ndaki Bursa Büyükşehir Belediyesi binasının karşısındaki Yeni Hayat Hastanesi

19 bin metrekarelik bir alanda, 60 yoğun bakım olmak üzere, 150 yatak kapasiteli, 4 bin metrekarelik otoparkı ve ulaşımı kolay şekliyle hizmet verecek.
Dr. Ahmet Özkul, "Bursa'ya çok güzel hizmetler verecek olan 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunacağımız akıllı bina teknoloji ile yapılan Yeni Hayat hastanemizde aynı zamanda termal özelliklere sahip hizmet verebilecek ve termal sağlık turizmine de önemli katkılar sağlayacak. Ayrıca FSM Köprüsü Beşevler girişindeki tıp merkezinin önümüzdeki günlerden itibaren Hayat Tıp Merkezi adıyla hizmet verecek." dedi.
Dr. Ahmet Özkul'a kolaylıklar dilerken, Bursa'ya hangi alanda olursa olsun katma değer yaratan herkese teşekkür ediyorum.

Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan UTİB Türkiye Tekstil Sektöründe Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi bugün başlıyor.
Zirve 27-28 Nisan 2017 tarihlerinde BUTEKOM Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Özkan İrman ve Mezeci Çırağı

Kentimizdeki nev-i şahsına münasır kişilerden biri de Minteks'in sahibi Özkan İrman. Hayata babasının mezeci tezgahında çırak olarak başlamış bu kişi yıllar içinde bir bir Bursa markası yaratarak sanayici oldu.
İrman bu başarının dışında çeşitli alanlarda kitaplar yazarak da bir dönemi kayıt altına alırken, deneyimlerini de genç kuşakla paylaşıyor. Aynı zamanda da çeşitli eğitimler de veriyor.
Bir biçimde kendi hayat hikayesini özetlediği Mezeci Çırağı kitabını keyif alarak okumuştum. Şimdi de İrman'ın kitabı bir film oldu. Gösterime yeni giren Mezeci Çırağı filmini önceki akşam bir grup gazeteci arkadaşla birlikte Özkan İrman'ın katılımıyla özel bir gösterimde izledik.
Film de kitabı gibi sürekleyici, izlemenizi öneririm. Bu arada üretkenliğinden ötürü Özkan İrman'ı kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.