Hava Durumu

Duayen gazeteci Ayber anıldı

Yazının Giriş Tarihi: 18.07.2019 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 08:02

Bursa medya dünyasının duayen ismi, gazetemiz Bursa Hakimiyet, televizyonumuz ASTV ve radyomuz Radyo S'in kurucusu Saruhan Ayber, salı günü 80. yaş gününde Hamitler Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
Anmaya eşi Semra Ayber oğlu Cenk, kızı Meltem ve eşleri, CHP geçen dönem milletvekili Dr.Ceyhun İrgil, Bursaspor eski başkanlarından Levent Kızıl, Ömer Kızıl dostları ve çalışma arkadaşları katıldı.
Evet, yaşam bir nehir gibi hızla akıp, gidiyor. 13.8 milyar yaşındaki evrenimizde, 4.5 milyar yaşındaki dünyamızda bir insan yaşamı iğne deliğini doldurmayacak kadar bir süreyi kapsıyor.
Bu süre içinde kimi insanlar yerel bazda, ulusal bazda, uluslararası bazda bu dünyaya, dönemlerine dokunma şansı yakalıyor. İşte bu insanlardan biri de Saruhan Ayber'di. Bursa basını ve ulusal basında unutulmayacak bir yer bıraktı. Birçok insana dokundu. Birçok kişinin iş sahibi, meslek sahibi olmasına vesile oldu.
Kendisini buradan saygı ve rahmetle anarken, onun bir sözü ile yazımı sonlandırıyorum:
"Çalıya basmadan, halıya basılmaz."

BTSO, KUŞAK VE YOL ZİRVESİ

4. Kuşak ve Yol Zirvesi, 11-12 Eylül 2019 tarihlerinde Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdare Bölgesi Hükümeti ve Ticareti Geliştirme Konseyi tarafından gerçekleştirilecek.
Çin Halk Cumhuriyeti'nin 2013 yılında uygulamaya koyduğu 'Bir Kuşak Bir Yol' güzergahındaki ülkelerin resmi ve özel sektör temsilcilerinin katılımları ile düzenlenecek zirvenin yanı sıra çeşitli temalarda paneller ve ticari eşleştirme programları düzenleniyor.
Zirve çerçevesinde gerçekleştirilecek ticari eşleştirme programında; bilhassa proje finansmanı arayışında olan enerji ve altyapı yatırımlarının fon kuruluşları ile bir araya getirilmesi hedeflenmekte.
Ayrıca zirveye katılım durumuna bakılmaksızın, web portalında proje finansmanı arayışında olan tüm şirketlerin Türkiye başlığı altında proje detaylarını yayımlatma olanağı bulunacağı kaydediliyor.

DEVLET-ŞEHİR HASTANESİ ARASI ÜCRETSİZ SERVİS

Yeni açılan Bursa Şehir Hastanesi 'ne ulaşımı kolaylaştırmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçiş sürecinde vatandaşların mağdur olmaması amacıyla Muradiye Devlet Hastanesi ile Şehir Hastanesi arasında ücretsiz servis uygulaması başlattı.
Şehir Hastanesi'nde hasta kabulünün başlamasıyla birlikte Muradiye Devlet Hastanesi'nde de faaliyet durdu. Taşınma sürecinden haberdar olmayan veya önceden alınmış randevuları için Muradiye Devlet Hastanesi'ne gelen vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'nden Şehir Hastanesi'ne ücretsiz servis uygulaması başlatıldı. Sabah 08.00 akşam 17.00 saatlerinde arasında her yarım saatte bir kalkan servisler cuma gününe kadar vatandaşları ücretsiz olarak Şehir Hastanesi'ne ulaştıracak. Uygulama cuma günü akşamı son bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.