Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Egehan'ın hedefi 2028 Olimpiyatları

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2020 08:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 08:38

Egehan Özdemir, 2009 doğumlu. Bursa Fen Koleji beşinci sınıf öğrencisi. 11 yaşındaki Egehan'ı tutkusu modern pentatlon. Egehan, Modern Pentatlon Federasyonu'nun milli takım havuzunda yer alma başarısı gösterdi. Onun hedefi ise olimpiyatlar. 2028 Olimpiyatları'ndaki göğsünde ay yıldız ile ülkesini temsil etmek.

Egehan Özdemir 2019'da başarılı bir yıl geçirdi. 2019 Avrupa Triatlon Şampiyonasında Avrupa 2.si olan takımdaydı. 2019 Avrupa Triatlon Şampiyonası'nda ferdi Avrupa 4.'sü oldu. Alanya'da Nisan ayında Biatlon-Triatlon ferdi milli takım seçmesinde Triatlon mix U-11'de Türkiye birinciliğine ulaştı. Dalyan'daki triatlon milli takım seçmesinde Triatlon U-11 erkek Türkiye 3.'sü olarak bronz madalya kazandı.

Triatlon Türkiye Şampiyonası'nda Alanya'da U-11 erkeklerde Türkiye 3. sü oldu. Laser-run 2019'da Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Egehan çalışmalara bireysel olarak hazırlanıyor. Eskrimde İlknur Sütbakan ve Kader Keskin, atışta Dilek Aslan, yüzmede Gökhan Bora, atletizmde İshak Kaysa antrenörlüğünü yapıyor. 12 kilometrelik akşam koşularına ise babası İbrahim Özdemir ile birlikte çıkıyor. Egehan'ın en büyük destekçisi 14 yaşındaki ablası Ecehan Özdemir, eskrim yapan Ecehan, kardeşine hem ablalık, hem koçluk yapıyor.
Egehan'a yolu açık olsun diyorum.

BTSO VE YENİDEN BÜYÜK BURSASPOR

Bursaspor'u zor durumundan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapılıyor, çeşitli düşünceler ortaya atılıyor. Bu noktada Bursa Ticaret ve Sanayi Odası düğmeye basarak "Yeniden Büyük Bursaspor" dedi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ev sahipliğinde BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası'nda düzenlenen "Yeniden Büyük Bursaspor" toplantısına, Bursa Valisi Yakup Canbolat, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursapor Başkanı Mesut Mestan katıldı.

İbrahim Burkay özetle şöyle dedi:

"Altını özellikle çizmek isterim ki Bursa iş dünyamız her dönemde ve her destek projesinde Bursasporumuzun yanında yer almıştır. Yeniden Büyük Bursaspor için özel sektör temsilcilerinden ve firmalarımızdan 100 bin forma alma hedefi karşılığında 10 milyon TL'lik bir meblağ oluşturacağız. Bu desteğe ilaveten Büyükşehir Belediye ve 17 belediyemiz de ilçe nüfuslarına göre 80 bin formalık artı katkı sağlayacaktır. Ayrıca esnaf odaları birliğimiz BESOB ve Akademik Meslek Odalarımızın da bu kampanyaya 10'ar bin forma ile toplam 20 bin forma katkı sağlayacak. Bunlara ilaveten Bursaspor taraftarımızdan da 16 bin forma karşılığı olarak bağışlarıyla bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. Böylece Bursasporumuz için 216 bin forma desteği ile 21.6 milyon TL'lik kaynak oluşturacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.