Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En ağır fuara buyurun

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2017 07:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 07:15

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve MADSİAD işbirliğiyle bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek 3. Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı yerli ve yabancı yatırımcıları ağırlamaya hazırlanıyor.

Dünyanın kapalı alandaki tek blok mermer fuarı olma özelliğini taşıyan Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı'nın açılışı bugün saat 12:00'de yapılıyor.
Ülkemizde blok mermer ve iş makinelerinin kapalı sergi salonlarında ilk kez sergilendiği Bursa Blok Mermer Fuarı, 7 ayrı salondan oluşan 40 bin m2 kapalı alanda hazırlandı.
10 tondan 27 tona kadar farklı ağırlıkta 870 adet blok mermerin, 600'ün üzerinde renk ve desenin sergilendiği ilk ve tek platform olma özelliği ile dikkat çeken bu fuar, sektör profesyonelleri tarafından yoğun ilgi görmektedir.

BUİKAD 10 yaşında

Bursa'nın etkin STK'larından biri olan Bursa İş Kadınları Derneği kısa adıyla BUİKAD 10. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.
BUİKAD, bilindiği gibi kadının iş hayatındaki ve toplum yaşamındaki rolünün güçlendirilmesi için tam 10 yıldır çalışıyor.
BUİKAD yeni yaşını cuma günü saat 20.00'de Podyum Davet'te kutlayacak.

Bursa ve ipek üzerine

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılmış olan "Umurbey İpek Üretim ve Tasarım Merkezi"nde gerçekleştirilen ipek çalışmaları, büyük ilgi görüyor. Merkezin son olarak İstanbul ve Edirne'den gelen misafirleri vardı.

Büyükşehir Belediyesi'nin "Bursa İpeği Yeniden Hayat Bulacak" projesi kapsamındaki çalışmalar İstanbul ve Edirne'den gelen rotary kulübü üyelerinin ilgi odağı haline geldi.
Rotaryenler Bursa ziyaretlerinde merkezi gezerek, ipek ve ipekli ürünleri yakından inceledi ve de ipekçilik hakkında uzmanlardan detaylı bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.