Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'ın özet mesajı : 7/24 çalışın

Yazının Giriş Tarihi: 29.04.2019 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.04.2019 08:49

AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Kızılcahamam 'da Eliz Otel'de yapıldı. Kızılcahamam kampına AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katıldı.
Toplantı dolayısıyla otel çevresinde güvenlik kontrol noktaları oluşturulurken, yoğun güvenlik alındı.
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam'da 31 Mart seçimlerinden sonra gerçekleştirilen ve AK Parti teşkilatları ile belediye başkanlarını bir araya getiren bu toplantıda seçim sonuçları değerlendirildi, yeni yol haritaları belirlendi ve toplantı bu denli geniş katılımlı olması yönüyle ilk olma özelliği taşıdı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Erdoğan'ın açılış ve pazar günkü kapanış konuşmaları basına açıktı. Diğer toplantılar ise basına kapalı yapıldı.

KİMLER SUNUM YAPTI?

Basına kapalı bölümlerde ise çeşitli sunumlar yapıldı. Bu doğrultuda ilk gün açılış konuşması sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki "Yerel Yönetimler" konusunda bir sunum yaptı. Bunun ardından da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın "Çevre, Şehir ve Kültür" konulu sunumu izlendi. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından birer sunum yapıldı.
Toplantının son günü dün ise yine basına kapalı olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomi sunumu gerçekleştirildi. Genel istişare ve değerlendirmenin ardından Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla kamp sona erdi.

ERDOĞAN'DAN MESAJLAR

Erdoğan toplantıda özetle yerel yönetimler özelinde şu mesajları verdi:
"31 Mart seçimlerinde yaşananlar bundan sonra önümüzdeki süreç malum bu süreci en güzel şekilde değerlendirmek için hazırlıklarımız ve tabii ardından 2024 yerel seçimleri, buna yönelik de yapılacak hazırlıklar, gerek teşkilat yönetimlerinde atacağımız adımlar, gerekse takınacağımız tavırla çok büyük önem arz ediyor.
Değişim hayatın bir gerçeğidir. Değişimleri adım adım gerçekleştireceğiz. Bu adımları birileri istediği için değil, kendi ihtiyaçlarımıza göre atacağız. Hiçbir emeği, birikimi, potansiyeli heba etmeyeceğiz. Yeni değerler, kadrolarla saflarımızı güçlendireceğiz.
Personelde şişirme kadrolaşma işine giden kaybeder. Böyle belediyecilik olmaz. Bunu yaptığınız zaman belediye olarak hangi yatırımı yapacaksınız? Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızla yapacağımız çalışma neticesinde bunu bilimsel bir zemine oturtacağız. Hepinizin 7 gün, 24 saat çalışmasını istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.