Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan’ın sırtından inin

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2016 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 07:19
Seversiniz, sevmezsiniz ama yadsınmayacak bir realite Türkiye’de son yıllarda fenomen haline gelmiş en büyük isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hal böyle olunca siyasetçisinden (ister iktidar, ister muhalefet olsun), sanatçısına; gazetecisinden, yazarına; aydınından, sade vatandaşına kadar herkesin bir biçimde gündeminde Erdoğan olmakta. 
Bu arada ortası ve uzlaşısı olmayan toplumumuzda Erdoğan’ı ya çok seviyoruz, ya da nefret ediyoruz.
Onu en çok kullanan da kuşkusuz siyaset. Yerel yönetiminden, iktidarına; muhalefetinden, adayına kadar herkes. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü bildiğiniz gibi Bursa’da toplu açılış törenine katıldı. Sonra da Recep Altepe ve İbrahim Burkay’ın çocuklarının düğününe katıldı. Bu arada gençlere mutluluklar diledi.
Erdoğan’ın Bursa gezisi öncesi, sırası ve sonrasındaki süreçte bir dizi komiklik yaşadık. AK Partili belediye başkanları, SMS ile halkı meydana davet ettiler. Adeta bir yarış vardı. Kim daha çok kişi getirecek, diye. Sonra dönüşünde de teşekkür mesajları.
Arkadaşlar siz çağırsanız da, çağırmasanız da o meydan dolacak. Bunun sizinle ilgisi yok. Bu işin mimarı Recep Tayyip Erdoğan. Onun cep telefonundan bir çağrısı ile milyonlar meydana döküldü. 
Lütfen, herkes Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtından insin. Ve herkes en iyi biçimde işini yapmaya çalışsın. Yerel yönetimler Bursa’nın sorunlarını çözsün. 
Küçük bir örnek, sabahları Bursa’ya, Yalova Yolu’ndan girerken Arkas ile Birmot arası tam 45 dakika sürüyor. Sizin çözeceklerinizden sadece biri bu.

BUSİAD, UÜ’de patenti anlattı


BUSİAD ile Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle organize edilen “Patent nedir, faydaları nelerdir?” konulu seminer, Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde gerçekleştirildi. 
Patent uzmanı ve makine mühendisi Alper Fırat Alpsoy’un konuşmacı olduğu programa; Tekstil ve Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri katıldı.

MMO’da seminer


TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi Tesisat ve SMM ( Serbest Mühendis Müşavir) komisyonu ile TTMD ( Tesisat Mühendisleri Derneği ) tarafından Isı Pompaların Tipleri, Kullanım Alanları konulu seminer verildi.
Isı Pompası sistemleri seminerinin sunumunu Makina Mühendisi Hamit Mutlu yaptı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.