Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan, Königs ve futbol zirvesi

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2017 04:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 04:43

Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davetli bulunduğu Uluslararası Futbol Zirvesi 'nde futbol kulübü yöneticileri, antrenörler, dünya futbolundan temsilcilerin yer aldığı yüksek katılımlı bir oturum gerçekleşti.
Toplantıya katılan tek yabancı kulüp başkanı vardı. Bu kişi de Bundesliga'nın güçlü takımlarından Borussia Mönchengladbach' ın başkanı Rolf Königs'ti. Bay Köngs aynı zamanda Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yapıyor.
Königs aynı zamanda da AUNDE, ISRINGHAUSEN ve Esteban markalarını bünyesinde barındıran ve 25 ülkede 84 fabrikası bulunan AUNDE Group'un da CEO'su. Bilindiği gibi Aunde'nin 30 yılı aşkın bir süredir Bursa'da da bünyesinde yaklaşık 4 bin kişiyi istihdam eden, 3 fabrikası bulunuyor.

Aunde'nin Türkiye ayağını oluşturan bu fabrikalarda Alman Aunde, kurulduğu günden beri Orhan Holding ve Sünnetçioğlu ailesi ile ortaklık yapıyor.
Türk-Alman ilişkilerinin gergin olduğu böyle bir dönemde Königs'in, hem bir Alman futbol takımı başkanı, hem Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, hem de Türkiye'de yıllardır büyük yatırımları olan bir Alman şirketinin başındaki kişi sıfatıyla bu toplantıya gelmesi, çok güzel bir davranış.
Kendisini kutluyorum. Dileğimiz tüm gerginliklerin bir an önce sona ermesi. Üretim ve uluslararası ticaretimizin aksamaması.

İşini şansa bırakma

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İstihdam ve Kariyer Çalışma Grubu tarafından bu yıl altıncısı yapılacak olan "İşini Şansa Bırakma Zirvesi", Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik temasıyla 25 Mart 2017 Cumartesi günü saat 09.00'da düzenleniyor.
Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu'ndaki zirvede, duayen iş- adamları ve konusunda uzman isimler gençlere gün boyunca bilgi ve birikimlerini aktaracak.

BBDSO, senfoni ve keman

Uludağ Premium sponsorluğunda ve Bursa Filarmoni Derneği'nin desteğiyle yarın akşam akşamı Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, ünlü Rus keman virtüözü Maxim Vengerov'un gözbebeği öğrencilerinden biri olan, usta keman sanatçısı Özcan Ulucan'ın seslendireceği eserlerle Bursalılara muhteşem bir müzik ziyafeti verecek.
Usta keman sanatçısı Özcan Ulucan, Çaykovski'nin Keman Konçertosu ve Ludwig van Beethoven'ın 2. Senfonisi 'ni seslendirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.