Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkurt Holding, 39 yaşında

Yazının Giriş Tarihi: 14.06.2017 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 07:09

Erkurt Holding kuruluşunun 39. yılını kutladı. 1978 yılında A. Kurtcebe Alptemoçin ile ortağı Recep Bekler öncülüğünde kurulan ve bugün bünyesinde 8 şirketi ile faaliyet gösteren Erkurt Holding 39 yıl içinde dev bir sanayi kuruluşu haline geldi.
Erkurt Holding'in ,Crowne Plaza'da düzenlenen gecede bir konuşma yapan Erkurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Kurtcebe Alptemoçin; 39 yılda koca bir çınar haline gelen Erkurt Holding şirketler topluluğunun Türk Otomotiv Sanayii'nin devleri konumundaki Tofaş, Oyak Renault, Ford Otosan ve Mercedes gibi kuruluşların en önemli tedarikçilerinden biri durumunda olduğunu söyledi.

Üretim hizmetlerini Erkurt Holding'e yakışan vizyon ve misyon ile müşteri memnuniyetine göre verdiklerini açıklayan Erkurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Kurtcebe Alptemoçin, büyük bir özveri ile hizmet vermeye devam eden tüm çalışanlarına teşekkür etti.

*Ankara çıkarması

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Ankara'daydı.
"Balkantürk Ticaret Merkezi" projesi için bir dizi görüşme gerçekleştiren BALKANTÜRKSİAD heyeti, bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Anıtkabir'i ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun eşlik ettiği heyette BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Başkanvekili Süleyman İnan, başkan yardımcıları Fatih Şakir ile İskender İskenderoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cömert Kayıra yer aldı.

*Çelik'ten personel alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, personel alımı konusunda bir açıklama yaptı:
"Bir süreden beri gündemimizde olan personel alımı hususunda neticeye varmış bulunuyoruz. Taşra teşkilatlarımızda görev yapmak üzere sözleşmeli 2 bin 58 mühendis ve veteriner hekim alımı yapacağız. Alımı yapılacak 2 bin 58 sözleşmeli personelin 1341'i mühendis (874 ziraat, 328 gıda, 96 su ürünleri, 10 balıkçılık teknolojisi, 33 harita) ve 717'si veteriner hekimden oluşacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.