Hava Durumu

Erol Gülmez'in toplantısından notlar

Yazının Giriş Tarihi: 04.02.2020 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 08:20

CHP il Kongresi'ne sayılı gün kaldı. Bana göre ülkemizin en konservatif/muhafazakar partilerinden biri, bir il kongresini daha gerçekleştirecek. Söylemlerinde ağızlarından demokrasi söylemi düşmeyen, demokrasi anlayışı delege ile özdeşleşmiş bir yapı.
Kuşkusuz böyle bir yapı içinde gönlünde demokrasi sevdası yanan birçok kişi de bu partiye gönül verip, onun peşinden gitmekte veya eğer ben yetili pozisyonda olabilirsem bazı şeyleri düzeltebilirim, düşüncesi içinde.
Dört adaylı görünen kongrede mevcut başkan Hüseyin Akkuş, İsmet Karaca, Erol Gülmez ve Güner Aklan il başkanı olmak için yarışacaklar.
Pazar günkü CHP İl Kongresi'nde 600 normal delege ve 45 doğal delege oy kullanarak 30+1 kişilik il yönetimi, yedek yönetimi ve kurultay delegelerini seçecekler. Gülmez ve arkadaşları İl Disiplin Kurulu için 9 asil, 9 yedekli ayrı bir liste oluşturdu. Kongre Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.


GÜLMEZ'İN TOPLANTISINDAN
CHP İl Başkanı adaylarından Erol Gülmez ve arkadaşları dün Kent Meydanı'ndaki Holiday Inn Otel'de Bursa basını ile buluştu. Sevgili Erdal Aktuğ'un davetiyle bu toplantıya katıldık.
Erol Gülmez ve arkadaşları çok samimi bir hava içinde açık yüreklilikle görüşlerini paylaştılar. Erol Gülmez'in genel söylemleri içinden birkaç başlığı sizlerle paylaşmak istiyorum:
"Biz Bursa'yı 31 kişilik yönetim kurulu ile yönetmek istemiyoruz. Biz Bursa'yı 31 bin 865 CHP üyesi ile birlikte yönetmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Bursa özelinde partimizin kurumsallaşmasını sağlamak. Bunun adımlarını hızla atacağız.
Önümüzdeki yerel seçimlere adayımızın değil, partimizin projeleri ile gitmek istiyoruz. Bunun için çeşitli alanlarda komisyonlar oluşturacağız. Bursa'nın mevcut durumunu belirleyip, sorunları için çözüm önerileri ve bunu hayata geçirecek projeler oluşturacağız."
Evet, pazar günü CHP'nin yeni il başkanı belli olacak. Kentimiz ve ülkemiz için hayırlısı olsun derken, adaylara başarılar diliyorum.

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ VE "BEN DEĞİL, BİZ"

Bursa Çevre Mühendisleri Odası 2. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi. 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda seçimi kazanan Sevim Yürüten ve arkadaşları "Ben değil biz" mottosuyla yola çıkıp, ekip ruhuyla çalışıp, güç birliği oluşturma vizyonuyla hareket etti.


Yeni seçilen yönetim kurulu önümüzdeki yolculuklarını şöyle tanımlıyor:
"Bu yolda konusunda tecrübeli sektör temsilcilerimiz, bizleri yetiştiren hocalarımız, farklı bakış açıları ile bizleri ileriye taşıyacak olan genç arkadaşlarımızla "DAHA İYİSİ İÇİN SİNERJİ" diyerek yönetim kurulumuzu oluşturduk ve şubemizin 2. dönem yönetim kurulu seçim sürecini tamamlayarak meslektaşlarımızın tercihi ile göreve getirildik . "
Bursa Çevre Mühendisleri Odası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
"Sevim Yürüten, Selnur Uçaroğlu, Emine Aksoy, Hüseyin Geçkin, Fatih Eray Okur, Senem Tanju, Mehmet Yiğitbaş."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.