Hava Durumu

ERTEV'in konukları vardı

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2020 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2020 08:00

Geçtiğimiz günlerde Fahrettin Gülener'in kurmuş olduğu ERTEV'in konukları vardı. Gülener Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı konuk ağırlamaya devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi Denetim Grup Başkanı Sezai Güler, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bülent Altıntaş'la birlikte Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfını ziyaret etti.

Delegasyonu, Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı İcra Kurulu Başkanı ve Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin Gülener karşıladı.

Konuklar vakıf alanını gezerek vakıf faaliyetleri ve uygulanan eğitim odaklı projeler hakkında Fahrettin Gülener'den bilgi aldı.

Ayrıca delegasyon, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı(SOGEP) kapsamında Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı tarafından fonlanan "Uzman Atölye İş Gücü Yetiştirme ve İstihdam" projesiyle CNC(Bilgisayar Sayımlı Yönetim) ve PLC/Otomasyon (Programlanabilir Mantıksal Denetleyici) alanlarında ücretsiz eğitim alan kursiyerler ile bir araya geldi.

Bu arada önümüzdeki günlerde Gülener Şirketler Grubu'nun bünyesindeki Benmaker ile ilgili eğitimler, EBA(Eğitim Bilişim Ağı) içindeki programlara dahil ediliyor.

Fahrettin Gülener'i kutluyorum.

MİLLETVEKİLLERİNİN ZİYARETİ

AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç (TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi, Zambiya Dostluk Grubu Başkanı), Refik Özen (TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili, TBMM Bosna-Hersek Dostluk Grubu Başkanı) ve Zafer Işık (TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Katip Üyesi, Kosova Dostluk Grubu Başkanı) ve Kosova Bursa Kültür Koordinatörü Recep Gündüz, Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfını ziyaret etti.

Konukları bu ziyaretlerinde Fahrettin Gülener karşıladı. Vekiller ve Kosova Kültür Koordinatörü vakıf alanını gezerek vakıf faaliyetleri ve yürütülen projelere ilişkin Fahrettin Gülener'den bilgi aldı.

Bu ziyaret sırasında ERTEV İcra Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener şunları söyledi:

"Biz burada insanların ve toplumun zenginleşmesi için gerekli yakıtı bedavaya veriyoruz. Nedir bu yakıt? Elbette ki, bilgi ve tecrübe.

Türkiye'nin daha ileri seviyelere yükselebilmesi için daha fazla yerli ve milli ürün ile teknoloji üretmesi gerekiyor. Bunun için tek çıkış yolu ise; mesleki eğitim. Eğer mesleki eğitime dair adımlar daha da hızlandırılırsa ülkemizde yarınları yakalamakta daha hızlı hareket edebilecektir"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.