Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşref Özdemir ve Yıldırım AK Parti

Yazının Giriş Tarihi: 28.07.2017 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 07:34

Eşref Özdemir, Mutlu Aydoğdu ve Melih Ünal dün ziyaretime geldiler. Bilindiği gibi AK Parti'de teşkilat seçimleri var. Hal seçim olunca, hareketlenmeler de doğal olarak artıyor.
Özdemir Ailesi eskiden beri siyasetin içinde olan bir aile. Kökler Adalet Partili. Eşref Özdemir de ailenin siyasetçi geleneğini AK Parti'de devam ettiriyor. İnşaat müteahhitliği yapan Eşref Özdemir, AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları'nın kurucu başkanı. O gün Mutlu Aydoğdu ile çıktığı yolculukta 3 kişi iken, başarılı bir büyüme ile teşkilatını kendinden sonra gelenlere devretti.

Eşref Özdemir, daha sonraki dönemde 2004-2009 yılları arasında AK Parti'den Yıldırım Belediye Meclis Üyesi oldu. 2007'de ilçe yönetim kurulu üyesi oldu ve çeşitli komisyonlarda görev aldı. 2009-2014 yılları arasında ilçe yönetim kuruluna devam etti.
2011 yılında Yıldırım ilçe başkan adayı oldu. Genel kurulda Bülent Arınç'ın "Ben bunu tanımıyorum" söylemi kaderini etkiledi.
Eşref Özdemir, şimdi, Yıldırım İlçe Başkanlığı için yolculuğa çıktı. O bakın bu yolculuk için ne diyor:
" 2002 yılında ilk kurulduğundan beri AK Parti'nin bir neferi olarak partimize çeşitli kademelerde hizmet ediyorum. Şu anda bir parti üyesi olarak Yıldırım İlçe Başkanlığı'na adayım. Süreç içinde partideki çalışmalarda artık piştiğime inanıyorum. Çeşitli büyüklerimizden bugüne kadar çok şeyler öğrendik. Özellikle Bakanımız Faruk Çelik'in bizlerde büyük emekleri vardır. Aldıklarımızı vermek için yola çıktık. Partimiz ve Yıldırım için projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Delegelerimiz uygun görürse göreve talibiz."

*Doğancı Barajı bakımda

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, DSİ 1. Bölge Müdürlüğü ile Bursa'nın su ihtiyacının yüzde 90'ının karşılandığı Doğancı Barajı'nda bakım ve onarım çalışmaları başlattı. Yıl sonunda bitirilecek çalışmalar boyunca herhangi bir su kesintisi yaşanmayacak.
Devlet Su İşleri (DSİ) 1. Bölge Müdürü Hayati Çelenk başkanlığındaki heyet, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'yı ziyaret ederek, Bursa'nın su ihtiyacının yüzde 90'ının karşılandığı Doğancı Barajı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları ele alındı.

*Koza Lions'a bravo

Koza Lions Kulübü, Gençler Arası Değişim (GAD) programı kapsamında, Hollanda, Mısır, Danimarka, İtalya, Hong Kong, Brezilya, Tayvan, Cezayir, Hırvatistan, Norveç ve Litvanya'dan gelen 12 öğrenciyi, Osmanlı İmparatorluğu'nun Bursa'daki ilk yerleşim yerlerinden olan ve Unesco tarafından koruma altına alınan Cumalıkızık Köyü'ne götürdü.

Koza Lions Kulübü Başkanı Yurdanur Selen, yabancı öğrencileri misafir etmekten dolayı mutluluk duyduğunu, misafir öğrencilerimizin Bursa'dan iyi duygularla ayrılmalarını önemsediklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.