Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feyzioğlu ve Batum Bursa'daydı

Yazının Giriş Tarihi: 29.03.2017 04:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 04:15

Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Barosu tarafından düzenlenen "Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz" paneline Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum, konuşmacı olarak katıldı.
Ayrıca panele CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çevre illerin baro başkanları, akademik meslek odalarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun'un ardından konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, referandum için Türkiye'nin her köşesine gidip vatandaşlara yeni Anayasayı anlattıklarını belirterek, iktidar "Kendilerini 'hayır' çıkacağına alıştırmalılar" dedi.
Türkiye'nin çok değişik yerlerini dolaştıklarını söyleyen 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum da, özetle şöyle dedi:
"Gerçekten de göreceksiniz 'hayır' oyu çıkacak. Çünkü bugün Anadolu'nun her yerinde şunu görüyoruz, hangi partiye oy vermiş olursanız olun, farklı partilerden bugünden sonra da belki farklı partilere oy verecek insanlar bu anayasanın getirdiği felaketin farkında ya da en azından düşünerek, hissederek burada 'hayır' oyunda birleşmişler."

TÜGİAD, Beyçelik'i gezdi

TÜGİAD Bursa Şubesi, fabrikaları ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce Bupiliç, Vestel, Yeşim Tekstil ve Ferrari üretim tesislerini inceleyen TÜGİAD Bursa Şubesi, son olarak Beyçelik Gestamp'ı ziyaret etti.
Geziye Beyçelik Gestamp CEO'su ve TÜGİAD Bursa Şubesi 7. Dönem Başkanı Baran Çelik ev sahipliği yaptı.

Genç bilim insanları UÜ'deydi

Uludağ Üniversitesi genç bilim insanı adaylarının projelerine ev sahipliği yaptı. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında düzenlenen Bursa Bölge Sergisi, Uludağ Üniversitesi'nde açıldı.
Mete Cengiz Kültür Merkezi'ndeki sergide toplam 100 proje vardı.
Bursa protokolü, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı serginin açılışında konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, inovasyon, Ar-Ge ve markalaşma konusunda ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.