Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Film müzikleri ve Emek Yağ

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2017 04:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2017 04:31

Kentimizin gururu Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası bu perşembe özel bir program ile bizleri müziğe boğacak.
Ünlü filmlerin müzikleri Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası tarafından, Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Şef Dağhan Doğu yönetiminde, Seran Bilgi'nin vokal katılımı ve Sevil Ulucan'ın kemanla katılımıyla Atatürk Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde bizlerle buluşuyor.
Kültür, sanat ve eğitime yıllardır katkı koyan Emek Yağ sponsorluğundaki bu etkinlik programında müzik düzenlemelerini Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçısı Yusuf Yalçın yaptı.
Konser saat 20.00'de başlayacak.
Konserde her birimizin yaşantısında bir yer tutmuş olan unutulmaz Hollywood filmlerinin müzikleri ile filmleri anımsayacağız.

Sağlıklı yaşam yürüyüşü

LÖSEV'in bu yıl 7. kez düzenlediği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Merinos Park'ta gerçekleşti. Katılımcılar yürüyüş kayıtlarını yaptırdıktan sonra Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü belirlenen parkurda "Sen de Kansere Dur De!", "3406 Bir Çocuğun Hayatı" sloganları ile tamamlandı.
Ardından LÖSEV gönüllü spor eğitmeni Salih Kaba eşliğinde ısınma hareketleri ve fitness çalışması ile Funda Doğu eşliğinde bir dans - fitness programı olan zumba yapıldı. Zumbanın ardından yoga eğitmeni Hamsa Saraswati ile derin gevşeme ve meditasyon yaparak farklı bir deneyim yaşandı.

Kutlu Payaslı'ya ödül

Ankara'da bulunan Engürü Türk Müziği Derneği, önümüzdeki pazar günü bir konser düzenliyor.
Terennüm Klasik Türk Müziği Topluluğu'nun Şef Vedat Kaptan Yurdakul yönetimindeki konser "Nasibin Mehmed ve Şerif İçli şarkıları"ndan oluşuyor.
Ankara Üniversitesi DTCF Farabi Salonu'ndaki konser sırasında Türk Müziği'nin değerli sesi Kutlu Payaslı'ya da bir ödül verilecek.
Kendisini şimdiden kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.