Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forli Vernice ve Bursalı sanatçılar

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2018 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 07:46

Her yıl İtalya'da Forli Vernice Fuarı açılıyor. Neoartgallery Assosiation Bursa Temsilcisi Huri Aykut Ülker önderliğinde Bursalı sanatçılarımız da bu sanat fuarına katılıyor.
Bu yıl da 16-18 Mart 2018 tarihleri arasındaki etkinliğe 18 kişilik bir sanatçı grubu da Bursa'dan katılacak ve fuarda eserlerini sergileyecekler.


Neoartgallery kurucuları Ferdan Yusufi ve Giorgio Berttozzi birlikte Bursalı sanatçıları destekleyerek 2018 İtalya Forli Vernice Art Expo Fair sanat fuarında Bursa standı oluşturacaklar.
Böylece sanatçılarımız İtalya üzerinden galerici ve koleksiyonerlerle buluşturan bu organizasyon eserleriyle birlikte sanatçılarımızı yurtdışında tanıtma açısından önemli bir fırsat.
Bu etkinliğe Bursa'dan katılacak sanatçılarımız şunlar:
"Ayla Kök, Açelya Duran, Banu Biçen, Betül Soy, Beşir Sarpça, Çiğdem Karayel, Esin Saydam Çiçek, Gonca Erim, Güldem Üçok, Huri Aykut Ülker, İpek Candaş, Meral Tekcan, Meryem Uzunoğlu, Nihan Ertürk, Özlem Caymaz Başköy, Rıdvan Özgür, Sezin Türk Kaya, Zeynep Topuz."

BUSİAD Felsefe Söyleşileri

BUSİAD Düşünce Kulübü'nün en önemli etkinliklerinden olan ve 2010 ile 2015 yılları arasında seminerler dizisi olarak devam eden "Açık Kapı Toplantıları: Felsefe Söyleşileri", yeniden başlıyor.
Etkinlik, yeni dönemde BUSİAD, Lions Akademi ve Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü işbirliği ile yine BUSİAD Evi'nde organize edilecek.


Hayata geçirilecek projenin detaylarını değerlendirmek amacıyla BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Lions Akademi Başkanı Ender Tukay, Lions Akademi Eğitmeni Neşe Yıldırım ve Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü eski Başkanı Prof. Dr. A. Kadir Çüçen katıldı.

TED 90 yaşında

1928 yılında Atatürk'ün yol göstericiliğinde kurulan Türk Eğitim Derneği, 90. yaşını verdiği resepsiyon ile kutladı.


Bu etkinlikte Cumhuriyet tarihinin dokuz milli eğitim bakanı Ali Naili Erdem, Vehbi Dinçerler, Köksal Toptan, Turhan Tayan, Mehmet Sağlam, Metin Bostancıoğlu, Necdet Tekin, Nabi Avcı, İsmet Yılmaz ilk kez aynı karede yer aldılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.