Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğe buyurun

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2019 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 08:09

KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğinde düzenlenen 17. Kalite ve Başarı Sempozyumu bugün "Gelecek Elimizde" teması ile Almira'da başlıyor.
Sabah 10.15'te Kal Der Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay'ın konuşması ile başlayacak olan sempozyumun ilk ana oturumunda Yapımcı-Senarist Birol Güven ve Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek var.
Yarınki Yaşam Kalitesi oturumunda ise Belgesel yapımcısı Coşkun Aral ve Orkestra şefi Gürer Aykal bizlerle olacak.

Sempozyum süresince Kalite ve Başarı Fuarı, "Saklamıyorum, Paylaşıyorum" Oyuncak ve Kitap Kumbarası, Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi yer alacak.
Ayrıca yarın akşam merakla beklenen Bursa Mükemmellik Ödül töreni var. Bu yıl finale Erdem Kaya Patent, Limak Enerji Uludağ Elektrik ve Yönetim Akademisi kaldı.

EKONOMİ VE İŞLETME KONGRESİ

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin (BUÜ) 5. Uluslararası Ekonomi ve İşletme Kongresi (ICEF 19) dün Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde başladı.
BUÜ'nün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği Kongre, bugün sona erecek.
Kongrede; Türkiye, Bulgaristan, Bangladeş, Makedonya, Kosova, Afganistan, Rusya, Kırgızistan, ABD, Azerbaycan, Bosna Hersek, İran ve Kazakistan'dan gelen konuşmacılar 25 oturumda 114 sunum yapacak.
Programda konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa'nın ihracat noktasında ekonomiye en büyük katma değeri sağlayan kentlerden birisi olduğunu vurguladı.
Üniversitenin de bu noktada düşünce ve teknoloji üreten önemli reformlara imza attığının altını çizdi.

BOZBEY, ERDEM'E DEVREDİYOR

Yerel seçimlerde Nilüfer Belediye Başkanı seçilen Turgay Erdem dün mazbatasını almıştı. Bugün de saat 16.00'da Mustafa Bozbey'den görevi devralacak.
Devir teslim töreni Nilüfer Belediyesi Halkevi'nde gerçekleşecek.
Evet, 20 yıl boyunca Nilüfer Belediyesi'ni yöneten Mustafa Bozbey görevini bugün uzun yıllar birlikte çalıştığı Nilüfer Belediye Başkanı seçilen yardımcısı Turgay Erdem'e devredecek.
Turgay Erdem'e başarılar dilerken, Mustafa Bozbey'e de hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.