Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözgeç ve Türkiye-Mali Dostluk Grubu

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2018 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 07:24

Türkiye-Mali Parlementolar arası Dostluk Grubu'nun başkanlığını AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç yapıyor.
Bu grubun çalışmaları Parlamenter diplomasi çerçevesinde; parlamenterlerin ülkeler arasındaki karşılıklı anlayışı geliştirme, çeşitli konularda işbirliği ve görüş alışverişinin sağlanması, iki dost ülke parlamentoları arasında yakınlaşma, Parlamento üyelerinin tanışması ve ülkelerin tanıtımı için karşılıklı resmi ziyaretler düzenleyerek uluslar arasındaki dostluğun geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla oluşturulan karşılıklı diplomatik münasebetleri kapsamaktadır.
Bu çalışmalar kapsamında Türkiye-Mali Parlementolararası Dostluk Grubu başkanı Emine Yavuz Gözgeç, perşembe günü Afrika Mali-Türkiye Dostluk Grubu başkan ve üye milletvekillerini Bursa'ya getiriyor.
Sabah Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Vali İzzettin Küçük ziyaret edilip, ardından Uludağ Üniversitesi'ndeki Malili öğrenciler ile bir araya gelecekler. Akşam ise BTSO'da iş dünyası ile bir araya gelinecek.
Mali'den gelecek komisyon Makan Oule Traore, Mohamed Lamine Djıguıne, Ousmane Kouyate, Fatoumata dite Tenin Sımpara, N'doula Alhoussouna Toure, Abdoul Galil Haıdara isimlerinden oluşuyor.

Necla Orhan sergisi

Fotoğraf sanatçısı Necla Orhan'ın, Uzak Yakınlaşmalar adını taşıyan fotoğraf sergisi cumartesi günü açıldı.
Sanatçının 72 fotoğrafının bulunduğu sergi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bulunan Bursa Göç Tarihi Müzesi'ndeydi.
Sergi Necla Orhan'ın ağırlıklı olarak yurtdışında çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşmakta.
Necla Orhan, serginin açılışında yaptığı konuşmada eşi İbrahim Orhan ile yaptığı seyahatlerde çekilen fotoğrafların hep bir kenarda kaldığını gördüğünü, bunun üzerine paylaşmak için özdeyişlerimizden biri olan "Yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerini anlat" sözüne istinaden bu sergiyi açmaya karar verdiğini söyledi.
Necla Orhan'ı kutluyorum.

Mükemmellik Ödülleri

16. Kalite ve Başarı Sempozyumu cumartesi günü sona erdi. Son günün akşamı düzenlenen kokteyl ile de Bursa Mükemmellik Ödül Töreni yapıldı.
Törene katılanlar arasında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, BTSO Başkanvekili Cüneyt Şener, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de vardı.
Törende Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Erdem Kaya Patent Bursa, Mükemmellik Jüri Ödülü'ne layık görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.