Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülten Dayıoğlu ve Kükürtlü Lions

Yazının Giriş Tarihi: 31.03.2017 04:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 04:46

Kükürtlü Lions Kulübü geçtiğimiz ocak ayında Alaaddinbey Özel Mesleki Eğitim ve Saibe Durmaz Özel Mesleki Eğitim okullarına bin 200 kitap bağışlamıştı.
Bu kampanyaya imzalı kitaplarıyla destek olan Türk edebiyatının usta ismi Gülten Dayıoğlu'na Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri TÜYAP Kitap Fuarı'nda teşekkür ziyaretinde bulundu. Ardından da fuarın ardından da Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri ve Dayıoğlu, İskenderefendi Konağı'nda keyifli bir sohbet yaptı.

Kükürtlü Lions Kulübü'ne nazik davetleri için teşekkür eden Dayıoğlu, "Bursa'da olduğum için mutluyum. Bursa bana uğur getiriyor" dedi.
Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, Gülten Dayıoğlu ile birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi. Dayıoğlu'nun aydın, çalışkan ve duyarlılığıyla örnek alınması gereken değerli bir yazar olduğunu söyleyen Korgavuş, "Gülten Dayıoğlu, 7'den 70'e herkese edebiyatı sevdiren bir isim. Geçtiğimiz ocak ayında iki okulumuza yaptığımız kitap bağışında değerli yazarımız Gülten Dayıoğlu da imzalı kitaplarıyla destek olmuştu. Bugün kendisine tekrar teşekkür edebilme fırsatı bulabilmenin mutluluğunu yaşadık" dedi.

Sınai mülkiyet kanunu

BUSİAD ve Uluslararası Patent Birliği (UPB) iş birliği ile organize edilen "Yeni Sınai Mülkiyet Kanunu Tanıtım Toplantısı" BUSİAD Evi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz ocak ayında kabul edilen son yasa değişikliklerinin ele alındığı toplantıya konuşmacı olarak UPB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya ve Tomruk Hukuk Bürosu adına Avukat Dinçer Tomruk katıldı.

Gençler ve tasarımcılar buluşması

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı ve Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı bölümü öğrencileri geçtiğimiz günlerde Yeşim Tekstil'deydi.
Öğrenciler burada gerçekleşen tasarım söyleşisinde buluştu. Kelebeğin Dünyası projesi çatısı altında Yeşim Tekstil Moda Kulübü'nün organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, kendi alanlarında ünlü tasarımcılar olan Ozanhan Kayaoğlu ve Funda Secal'ın söyleşisine katılarak tasarımı farklı bir bakış açısıyla ele aldılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.