Hava Durumu

Hakan Çavuşoğlu'nun gözünden Bursa

Yazının Giriş Tarihi: 22.06.2018 07:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 07:40

Seçime sayılı günler kaldı. Tüm siyasi partiler sahada yoğun biçimde propagandalarını yapmakta. Öncelikle buradan pazar günü yapılacak seçimlerin ülkemiz ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm siyasi partilere de başarılar diliyorum. Dileğimiz sakin, barış içinde kavgasız ve gürültüsüz bir seçim geçirmek.
Bu seçimde Bursa'da AK Parti'nin lokomotiflik görevini Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu yürütüyor. Hakan Çavuşoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Serbest avukat olarak çalıştı. Aynı zamanda Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı görevlerinde bulundu.
Hakan Çavuşoğlu dün sabah Mudanya'daydı. Oradaki çalışmalara katıldı. Bu kapsamda Mudanya'da Halitpaşa Mahallesi'ndeki vatandaşlarla hasbıhal etti. O sohbette her partiden vatandaşlarla bir araya geldi. Her kesimden vatandaşlarla buluştu. Bu mahalle 1923 yılında Girit'ten göç eden vatandaşlarımızın mahallesi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, oradaki vatandaşlarla söyleşirken "Halitpaşa'da var olmanın, ne demen olduğunu biliyorum. Halitpaşa'da var olmak, Mudanya'da var olmaktır." dedi.
Arkasından kendisi ile Merinos'taki Gönül Dostları Sofrası'nda söyleşme olanağımız oldu. Kendisi söyleşi sonrası İnegöl'e AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ın babasının cenazesine geçti.
Bu arada, bu satırlardan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a ve Salman Ailesi'ne başsağlığı diliyorum.


ÇAVUŞOĞLU NELER DEDİ?
Hakan Çavuşoğlu'na Bursa'nın sahanın içinden nasıl göründüğünü sordum. O da sorularıma açık yüreklilikle yanıtlar verdi. Bakın Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu neler dedi:
"Türkiye siyaset tarihinin belki de en önemli kavşak noktalarından birini yaşayacak, 24 Haziran'da. Biz de sahadayız. AK Parti teşkilatları olarak tüm gücümüzle çalışmaktayız.
Uzun bir zamandan bu yana çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle Bursa özelinde söylemem gerekirse, aday tanıtımının ardından ramazanın şartları içinde önemli çalışmalar yaptık. Günde yaklaşık 19 saat çalıştık. İftarından sahuruna kadar. Salon toplantıları yaptık. Diğer çalışmalarımızı hayata geçirdik. Ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Bursa'da ağırladık.
Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişi ile birlikte çalışmalarımız ayrı bir faza geçti. Onun gelişi ile birlikte Bursa'daki hava değişti. O sokaktaki büyük sevgi ve coşku, saatleri aşan sürede 10 km boyunca büyük teveccüh gördü, Sayın Cumhurbaş-kanımız. Cumhurbaşkanımızın insanlarla bir araya gelmesi ve o coşku bize farklı bir hava verdi. Şu anda Bursa'da yoğun bir AK Parti rüzgarının estiğini görmekteyiz.
Ben Bursa'da 2011 yılından beri 8. seçimime giriyorum. Bursa'da sürekli seçimlerde çalıştım. Gördüğüm atmosfer eğer beni, yanıltmıyorsa, AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde çıkacağı yönünde. Son 2 günümüz kaldı. Bu son iki gün bizi nereye götürecekse, oraya varmak için yoğun biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun çabaları içindeyiz.
Hepinizin bildiği gibi Bursa son 16 yıldır, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye büyük destek verdi. Ben 24 Haziran seçimlerinde de bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.