Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Eker ve Burkon

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2017 07:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 07:12

Hasan Eker, Bursa'nın yakından tanıdığı bir işadamı. Burkon'un sahibi Hasan Eker, çizdiği başarılı bir grafik ile kongre turizmi alanında ulusal ve uluslararası organizasyon bazında Bursa'nın adını etkin biçimde duyurur hale geldi.
2000 yılında kurulan Burkon, yılda yaklaşık 20 ulusal ve uluslararası kongre organizasyonuyla alanında etkin bir kuruluş oldu.
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunu olan Eker, 2011-2013 yılları arasında Skal Turizm profesyonellerinde başkanlık yaptı, BTSO Meclis üyesi ve Turizm komite ve konsey başkanlığı yapıyor, aynı zamanda da Bursa Turizm Platformu başkanı.
MPI (Meeting Professional International) Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi de olan Hasan Eker, düzenlediği kongrelerle Bursa'da yılda 12 bin kişinin konaklamasına olanak sağlıyor.

Ayan'ın Bursa retrospektifi

Prof. Dr. Aydın Ayan'ın Bursa Retrospektifi (Sanatçının sanat hayatı boyunca yapmış olduğu eserlerden derlenmiş sergi) adlı resim sergisi Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde açıldı. 45. sanat yılını kutlayan değerli, sanatçımızın sergisinin açılışa katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Sanatın hayatınızın ayrılmaz bir parçası olmasını diliyorum" dedi.
Sergide sanatçının 85 eseri yer aldı ve serginin açılışına sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Ayan, "Çok değerli hocalardan eğitim aldım. Türk resim sanatının en büyük ustalarının üçünden; birisi Sabri Berkel, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Neşet Günal. İyi hocalardan eğitim aldım şanslıyım" dedi.

Cumhuriyet Sözcüsü Ödülü

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'nun geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet Sözcüsü Ödülü'ne bu yıl ekonomist Prof. Dr. Aziz Konukman layık görüldü.
Beş yıldır verilen ödül daha önce Yazar Bekir Coşkun, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, toplum bilimci Profesör Emre Kongar, YÖK eski Başkanı Anayasa Hukuku Profesörü Erdoğan Teziç ve şair, yazar, çevirmen, edebiyatçı Ataol Behramoğlu'na verilmişti.
AltınCeylan'da gerçekleştirilen etkinliğe; Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Ali Özerk, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçmiş dönem genel yönetmenleri, lions ve leo kulüplerinin başkanları, üyeleri ve diğer davetliler katıldı.
Ödülünü Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Ali Özerk'in elinden alan Prof. Dr. Konukman, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.
Konukman'ı kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.