Hava Durumu

Hayat Hastanesi ve 40 yıl

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2018 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 08:10

Hayat Hastanesi, 1978 yılında bir sağlık merkezi ile başladığı 40 yıllık yolculuğunu düzenlenen görkemli bir törenle yeni hizmete açtığı Özel Hayat Hastanesi ile taçlandırdı.
Uzm.Dr. Ahmet Özkul, hekim olarak ve hastane sahibi olarak kentimizde tanınmasının dışında, Bursa iş dünyasında bir dönemlerin MÜSİAD Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi sıfatıyla bilinen ve tanınan bir isim.

Dr. Ahmet Özkul, sağlık alanında özel girişimciliğe başladığının 40. yılında çok az kişiye nasip olabilecek bir mutluluğu yaşadı. Cumartesi günü Bursa Büyükşehir Belediyesi binasının karşısında yıllardır uğraşını verdiği yeni hastane binasının açılışı yapıldı.
Herhalde günün en mutlu kişisi Ahmet Özkul'du. Kuşkusuz ailesi ve çocukları da mutluydu ama onun hissettiklerinin farklı olduğuna eminim.
Öncelikle Hayat Hastanesi'nin Bursamız'a hayırlı olmasını ve gelenlerin şifa bulmasını diliyorum.
Başta Uzm.Dr.Ahmet Özkul olmak üzere, Özkul Ailesi'ni kutluyorum ve yatırımlarının devamını diliyorum.

AÇILIŞTA KİMLER VARDI?

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, geçmiş dönem İçişleri Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, geçmiş dönem bakanlarından Faruk Çelik ile Bursa milletvekilleri Ahmet Kılıç, Refik Özen, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç, Erkan Aydın, Bursa Vali Vekili Ergun Göngör, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mihrimah Kocabıyık, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, ilçe belediye başkanları, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş açılışa katılanlar arasındaydı.

YENİ HASTANEDE NELER VAR?

Hayat Hastanesi yeni hastane binasında, 450 hekim ve sağlık personeli ile 18 branşta 53 poliklinik odası, 11 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 4 modern doğumhane, 24 saat acil servis, 12 yataklı yoğun bakım ünitesi, birçok cerrahi operasyonun yapılmasına imkan sağlayan tam donanımlı 7 ameliyathane, son teknoloji cihazlarla donanmış hızlı doğru ve güvenilir tanıların yapılabildiği laboratuvarlara sahip.
Bunların dışında hastane, 4'ü süit, 4'ü VİP, 90 konforlu oda, son teknoloji görüntüleme üniteleri, uyku laboratuvarı, 22 yatak kapasiteli fizik tedavi ünitesi ve 6 yataklı rehabilitasyon alanı ile medikal estetik ünitesinde lazer epilasyon, cilt yenileme, zayıflama ve saç ekimi ile el ayak bakımının yapıldığı sağlık ve güzellik bölümü bulunuyor.

"SAĞLIĞINIZ İÇİN HAYAT'TAYIZ"

Özel Hayat Hastanesi güzel bir slogan bulmuş. "Sağlığınız için Hayat'tayız" sloganı. Açılışta bir konuşma yapan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, özetle şunları söyledi:
"450 kişilik kadromuzla hepimiz, 'Sağlığınız İçin Hayat'tayız' sloganı ve yaklaşımıyla çalışıyoruz. Bursamız sadece bölgemiz için değil ülkemiz için de önemli bir değer ve ciddi bir ekonomik gücü temsil ediyor ve Güney Marmara'nın sağlık üssü olmasının da gururunu yaşıyor. Biz de Özel Hayat Hastanesi olarak yeni ve modern sağlık yatırımımızla 40 yıllık yolculuğumuzu sürdürüyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.