Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayri Türkyılmaz'lı unutulmaz bir gece

Yazının Giriş Tarihi: 12.01.2019 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 08:39

Dünkü köşe yazımda sözünü ettiğim yoğun günün finalini Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın ve eşi Gülbahar hanımın Çağrışan Et Mangal'daki çalışan gazeteciler günü dolayısıyla verdiği yemekte yaptık.
Eşlerimizle davetli olduğumuz gece tam bir sohbet ortamı içinde geçti. Hem ev sahibimiz Başkan Hayri Türkyılmaz ile sohbet ettik, hem de bir süredir görüşemediğimiz gazeteci arkadaşlarımızla.
Sohbetlerimiz özel sohbetlerin dışında zaman zaman da siyasi sohbetler üzerine kaydı. İçinde bulunduğumuz ortamda bu kaçınılmazdı.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve eşi Gülbahar hanımla sohbet ederken, çiftin geçtiğimiz dönem boyunca sadece 3 gün tatil yapabildiklerini öğrendik. Ama onlar bundan şikayetçi değillerdi.
Türkyılmaz çifti, Mudanya'ya ve Mudanyalılar'a hizmet etmenin, onların sorunlarına çözüm bulmanın verdiği huzur ve rahatlık hiçbir tatilde yaşanmıyor, dediler.
Aradaki masa sohbetlerinde ve yine aradaki sigara molalarında Hayri Türkyılmaz'la Mudanya üzerine de konuştuk. Türkyılmaz, çok verimli bir dönem geçirdiklerini, yeni dönem için tüm planlamalarını yaptıklarını belirterek şöyle devam etti:
"Güçlü bir ekibimiz var. Ekibimiz ile birlikte yeni dönem için çalışmalarımıza da başladık. En basitinden 2019 yılı boyunca yapacağımız çalışmaların hepsi planlandı ve takvimlendirildi. Barışın kenti Mudanya'yı hem ulusal, hem de uluslararası düzeyde tanınır bir kent haline getirmek için Mudanyalı hemşerilerimizle birlikte yoğun bir mesai harcayacağız.
Mudanya her şeyin en iyisine layık bir kent. Bir yandan coğrafi konumu, bir yandan hem yakın tarihimiz, hem de tarihteki geçmişi ile örnek bir kent. 1 Nisan sabahı itibarıyla yapacağımız her şeyi planladığımızı belirttim. Biz sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Mudanyalılar bu göreve tekrar bizi layık görürse, onları her zamanki gibi utandırmamak için ve bu göreve layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışmaya hazırız."

TİYATRONE VE KOMİK PARA

TiyatrOne 2017 yılında Bursa'da kurulan amatör ve profesyonel oyunculardan oluşan bir tiyatro topluluğu. TiyatrOne, oyunlarını kâr amacı gütmeden sosyal sorumluluk projeleri için vakıf ve dernekler yararına sahnelemekte.
İlk oyunlarını Mayıs 2017'de Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına oynayan topluluk, daha sonra Uludağ Üniversitesi Onkoloji bölümü için yatak alımı ve Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği - Löder adına sahnelediler.
TiyatrOne, 7-8-14 Ocak tarihlerinde Podyum Sanat Mahal'de yeni oyunlarını sergiliyor.
Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen'in çevirdiği, Serkan Çetinkaya'nın yönettiği Komik Para oyununda "Elif Epiri, Serkan Çetinkaya, Nevin Tuzlacıoğlu, Bünyamin Avcı, Özgüar İde Acarbabacan, Cem Çanakoğlu, Neş'e Yıldırım ve Conta Bertolucci" rol alıyor.
Oyun 14 Ocak'ta Podyumpark Sanat Mahal'de saat 20.00'de sergilenecek. TiyatrOne'a başarılar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.