Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her şey unutuluyor

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2016 07:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 07:17
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD) geleneksel etkinliği Ebeveynler ve Çocukları Toplantısı’nın onuncusu, Türk Ekonomi Bankası sponsorluğunda Hilton Oteli’ndeydi.
BUSİAD üyelerinin eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldığı toplantıda teknoloji, bilişim ve yeni trendler alanındaki çalışmalarıyla tanınan gazeteci – yazar Serdar Kuzuloğlu bir konferans verdi.
Programın açılışında konuşan BUSİAD Başkanı Günal Baylan, ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Diyarbakır’daki patlama haberiyle bir kez daha irkildiklerini ve son derece üzüldüklerini ifade eden Baylan, bu acı olay neticesinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diledi. 
Serdar Kuzuloğlu, “Karar verme denen mesele” isimli sunumunu gerçekleştirdi. Sunumunda son 20 yılda teknolojide, dijital dünyada ve yeni trendlerde dünyada gelinen noktaya değinen Kuzuloğlu, değişen şeylerin, değişmeyen şeylerin ve değişecek olan şeylerin altını çizerken, insanların ne yaparlarsa yapsınlar 2 - 3 kuşak sonra unutulduğunu     belirtti.

BUÇAD ve UÜ işbirliği


BUÇAD ve Uludağ Üniversitesi işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen “İş Ha    yatına Hazırlık” programı başladı.
BUÇAD Proje Koordinatörü ve Faveo Eğitim-Danışmanlık Genel Müdürü Barış Gül tarafından verilen ilk derste öğrencilerin BUÇAD profesyonellerinden beklentileri ele alındı.
Programın ikinci dersinde Bosch Rexroth İnsan Kaynakları Müdürü Tufan Uzaslan ise, katılımcılara iş başvuruları sırasında nasıl bir CV ile öne çıkacaklarını aktardı.

Kaçar, dünya ikincisi


Avustralya’nın Preth kentinde yapılan 92 ülkeden, 4300 master sporcunun katıldığı Dünya Masterler Şampiyonası’nda, Bursalı master atlet Dr.Murat Kaçar 70 yaş kategorisinde  80 metre engellide dünya ikincisi oldu.Dünya şampi-yonasında ülkemizi temsil eden 5 master atletten biri olan Dr.Murat Kaçar 80 metreyi 14.31 ‘lik bir derece ile koştu.
Dr.Murat Kaçar’ı     kutluyorum.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.