Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HETADER ve Doğal Yaşam Formülleri

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2017 04:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2017 04:52

Hemofili ve Talesemi Derneği kısa adıyla HETADER. Bu derneğimiz 2013 Haziran ayında Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Elif Güler Kazancı'nın önderliğinde Hematoloji Bölümü'nde tedavi gören hasta yakınları, hastane çalışanları ve gönüllüler tarafından kuruldu.
Dernek Bursa ve Güney Marmara bölgesindeki tüm kan hastalıklarına destek vermektedir. Ayrıca HETADER mesleki etik ilkelerine bağlı kalarak hastalarımızın tedavi sırasında ve sonrasında toplumsal yaşama uyumları konusunda yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Şimdi HETADER, 4. HETADER Bilimsel Etkinlik Günleri kapsamında "Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp - Doğal Yaşam Formülleri" sempozyumunu 13 Mayıs 2017 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenliyor.
Bu bilimsel etkinliğe ulusal düzeyde konusunda uzman olan birçok bilim insanı, hekim, eczacılar, sağlık çalışanları ve davetliler katılacak.
Etkinliğin geliri genetik hastalıklardan "ömür boyu kana bağımlı Talasemi ve yine ömür boyu kanama riski olan Hemofilili" çocuklarımızın eğitim bursu ve dernek faaliyetleri için kullanılacak.
Sempozyumda "Sağlığınıza Sağlık Çocuklarımıza Gelecek" sloganı ile yola çıkılıyor.

Prusa'dan Bursa'ya Oratoryosu

Ülkemizin ilk operası olan Nesteren, bu kentte Mehmet Baha Pars tarafından bestelenmişti. Şimdi de Bursa'nın ilklerini, kültürel değerlerini içeren şarkı, dans ve dramatizasyondan oluşan 'PRUSA'dan BURSA'ya Oratoryosu dün akşam Merinos Kültür Merkezi'nde seyirci ile buluştu.
Müziklerini Anadolu Ateşi müziklerine de imza atan Taner Demiralp tarafından yapılan ve Bursa'nın değerlerini içeren bu özel gösteri büyük alkış aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.