Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisar Lions ile beraber

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2016 04:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 04:58
Salı akşamı Bursa’nın köklü sosyal derneklerinden Hisar  Lions Kulübü’nün Podyum Davet’teki  toplantılarında konukları oldum. Başta Hisar  Lions Kulübü’nün değerli başkanı Dr.Sabit Günel ve üyelerinin sıcak ev sahipliğine teşekkür ediyorum.
Hisar Lions’ta çok sayıdaki dost ile karşılaştık. Uzun zamandır görmediğim bazı dostlarımı gördüm ve onlarla sohbet olanağı doğdu.



O gece benim dışımda kısa bir süre önce Nilüfer’deki Alzheimer Konuk Evi için muhteşem Cemil İpekçi defilesinin ev sahibi Koza Lions Kulübü değerli Başkanı Müge Okşan ve iki arkadaşı da oradaydı.
Bu güzel gecede Hisar Lions Kulübü üyelerine Tarihe Yön Veren Bursa-Bursa’dan İlkler başlıklı bir sunu yaptım. Sunu ardından soruları yanıtlayıp, bilmediğim birkaç konudaki bilgiyi de alma fırsatım oldu.
Topluma hizmet yolundaki Lions camiasına kolaylıklar diliyorum.

Bozbey’den ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 
Müdür Murat Halis ile bir araya gelen Başkan Bozbey ve Bukle Erman, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bozbey, Toplum Destekli Polis projesi sayesinde sokak ve mahallelerde suç oranlarında önemli ölçüde azalma olduğuna dikkat çekti.

Vali Küçük’e ziyaret


BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı nedeniyle Bursa’ya gelen Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve Bilecik Valisi Süleyman Elban, Vali İzzettin Küçük’ü, makamında ziyaret 
Çelik ve Elban’ın, Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasıyla başlayan ziyarette konuşan Vali Küçük: 
“Saygıdeğer Valilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileriyle bugün BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştireceğiz. Bölgenin kalkınması, gelişmeleri, yeni projelerin değerlendirilmesi gibi birçok konu başlıklarını birlikte değerlendireceğiz. Ama öncesinde böyle güzel bir ziyarette bulundular. Kendilerine tekrar teşekkür ederim. “ dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.