Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Akkuş ile seçim üzerine

Yazının Giriş Tarihi: 26.05.2018 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 07:38

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş ile dün biraz sohbet ettik. İl başkanı seçildiği günden beri rahat bir sohbet ortamımız olmamıştı. Uzun uzun konuşma fırsatı bulduk.
Hüseyin Akkuş göreve başladıktan sonra öncelikle yerel seçim olduğunu belirterek, bunun için aday belirlemeye başladıklarını, bazılarını da ilan ettiklerini söyledikten sonra "Birden karşımıza baskın seçim çıktı. Birden direksiyonumuzu bu seçime çevirdik. Öncelikle Bursa'daki il yönetimi ve örgütümüz ile bir araya geldik. Bu kısa süreçte önseçim yapmamızın çok zor olacağı görüşünde birleştik. Parti Meclisimiz de bu yönde karar aldı. Böylece yola çıktık" dedi.
Hüseyin Akkuş, aday listelerini belirlerken teşkilatla sürekli bir arada fikir alışverişlerinde bulunduklarını, onların görüşlerini aldıklarını ve buna göre listelerin hazırlandığını belirterek, "Hazırladığımız listeler Parti Meclisimiz ve MYK'dan yüzde 100 kabulle geçti. Bu Bursa teşkilatının başarısıdır. Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ankara yolcusu
CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve CHP Milletvekili adayları bugün Ankara'da olacak. Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile seçim beyannamesi ve aday tanıtımı gerçekleştirilecek.
Pazartesi günü ise saat 15.00'te BUTTİM'de CHP İl Örgütü, CHP Bursa Milletvekillerini basına tanıtacak. Bu tanıtıma Ankara'dan katılım olup, olmayacağı bugün belli olacak.
CHP Bursa örgütü ilk mitingini ise pazar günü Gölyazı'da saat 15.30'da yapacak. Daha sonra bu mitingler devam edecek.

Atatürk Stadyumu'nda yeryüzü sofrası
CHP 1 Haziran'da İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda yapacağı mitingi Atatürk Stadyumu'na aldı. İl Başkanı Hüseyin Akkuş, "Atatürk Stadyumu'nda bir yeryüzü sofrası kuruyoruz. 20 bin kişi ile hem iftarımızı yapacağımız. Daha sonra Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'nin katılımı ile mitingimizi gerçekleştireceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıç-daroğlu miting öncesi NOSAB'da Bursa sanayici ve işadamları ile bir araya gelecek.

DERDİMİZ DEMOKRASİ VE PARLAMENTER SİSTEM
CHP olarak öncelikle derdimiz ülkenin kendi geleceği. Bu noktada demokrasi ve parlamenter sisteme geçiş, diyen Hüseyin Akkuş sonra şunları söyledi:
"Ülkemiz 16 yıldır bir reklam arası verdi. Hedefimiz demokrasimizi güçlendirmek. Hukuk, demokrasi, dış politika, ekonomi ve eğitim önceliklerimiz. Bursa'nın her yerine çadırlar kuruyoruz. Biz demokratik parlamenter sistemi önemsiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'i layık olduğu yere taşıyacağız.
Özetle 24 Haziran'da reklam arası bitecek ve 25 Haziran'da aydınlık bir Türkiye'ye hep birlikte uyanacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.