Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Burkay yeniden seçildi

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2018 07:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 07:34

Uzunca bir süredir kent gündemini oluşturan konulardan biri de BTSO seçimleriydi. Geçtiğimiz salı günü yapılan komite ve meclis seçimlerinin ardından dün de BTSO başkanı, yönetim kurulu, TOBB delegeleri, disiplin kurulu, BTSO Meclis Başkanı seçimleri yapıldı.
Yapılan seçimlerde BTSO Başkanlığı'na İbrahim Burkay yeniden seçildi. Burkay'ın yönetim kurulunu şu isimler oluşturdu:
"İbrahim Burkay, İsmail Kuş, Cüneyt Şener, Hasan Gürses, İbrahim Gülmez, Aytuğ Onur, Irmak Aslan, Osman Nemli, Alparslan Şenocak, Haşim Kılıç, Muhsin Koçaslan."
BTSO Meclis Başkanlığı'na ise BOSB eski başkanı Ali Uğur seçildi.
İbrahim Burkay seçimlerden sonra özetle şunları söyledi:
"Öncelikle beni yeniden bu göreve layık gördüğünüz için tüm BTSO camiasına teşekkür ediyorum. Bursa ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması noktasında üstüne düşeni fazlasıyla yapacaktır ve buna hazırdır.
BTSO'nun yeni yönetimi olarak geçtiğimiz dönem başlattığımız Teknosab, KOBİ OSB gibi büyük projelerimizi hep birlikte bu dönem hayata geçireceğiz."
İbrahim Burkay ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.

Baran Çelik, OİB Başkanı

Ülkemiz ihracatının 12 yıldır şampiyonu bildiğiniz gibi otomotiv sektörü. Bu sektörün ihracatçılarının oluşturduğu birlik olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nde (OİB) genel kurulu yapıldı.
Bu genel kurulda 106 oyun tamamını alan Baran Çelik oy birliğiyle Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
Baran Çelik, otomotivden enerjiye pek çok iş dalında faaliyet gösteren Beyçelik Holding A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su.
OİB Yönetim Kurulu'nda yer alan 10 asil üye şunlar:
"Ford Otomotiv, Toyota Otomotiv, Tofaş Türk Otomobil Fabrikaları, Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları, Bosch Sanayi ve Ticaret, Valeo Otomotiv, İnci GS Yuasa Akü, Teknik Malzeme, Martur Sünger ve Koltuk ve Farplas Otomotiv"
OİB Yönetim Kurulu yeni Başkanı Baran Çelik şunları söyledi:
"Türkiye ihracatının beşte birinden fazlasını tek başına gerçekleştiren otomotiv, liderliğine kararlılıkla devam edecek. 2017 yılında ihracatının yüzde 77'sini AB ülkelerine yapan Türk otomotiv sektörü, ana ve yan sanayisiyle gücünü ve kalitesini net bir şekilde ortaya koydu. Yeni dönemde mevcut ve hedef pazarlar için stratejik adımlarla küresel rekabet gücümüzü daha da artıracağız"
Baran Çelik'e yeni, görevinin hayırlı olmasını diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.