Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ICC Türkiye konferansı

Yazının Giriş Tarihi: 05.04.2019 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 08:35

ICC TÜRKİYE Milletlerarası Ticaret Odası "Digital Çağda Türkiye için Fırsat Arayışları, inovasyon ve Büyüme ve Rekabet Politikası" konulu bir konferans düzenledi.
Konferans TOBB Başkanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde , Bakan Ruhsar Pekcan ve Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya Bursa'dan URTEB Genel Saymanı ve KORTEKS A.Ş.İhracat Operasyon Şefi Emir Turupçu da katıldı.
Bu konferansta; Türkiye gibi ülkelerin ilerlemesinde potansiyel katkısı çok yüksek olan digital pazarlarda, inovasyona dayalı iş modelleri kadar bu pazarları şekillendiren rekabet politikası büyük rol oynadığını ve bu bağlamda toplumun ve iş dünyasının digital dönüşümü, yeniliklerin sürekliliğini sağlayacak dengeli bir rekabet politikası arayışının da beraberinde geldiğinden söz edildi.

TEV YÜRÜTME KURULU

Eğitimimize hizmet veren köklü kurumlardan biri de Tük Eğitim Vakfı'dır. Bu değerli kurumumuzun Bursa Başkanlığı 'nı Sevgili Mehmet Çalışkan yürütmekte.
Geçtiğimiz gün Türk Eğitim Vakfı Bursa Yürütme Kurulu, Şerif Arı'nın ev sahipliğinde Hilton Otel'de toplandı.
Bu toplantıda geçen yılki mali durum değerlendirildi. Son 3 aylık çalışmalar aktarıldı ve önümüzdeki dönem yapılması planlanan çalışmalar da masaya yatırıldı.
Toplantıya Şerif Arı, Osman Nuri Canik, Ertuğrul Kaplan, Burhan Çakır, Mehmet Çalışkan ve Can Özpehlivan katıldı.
TEV'e çalışmalarında başarılar diliyoruz.

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından "Dünya Otizm Farkındalık Günü" olarak ilan edilmişti.
Bu kapsamda nisan ayında "Otizm Farkındalık Ayı" çerçevesinde tüm dünyada otizm ve otizmli bireylerin toplumsal yaşama katılımı konusunda farkındalığın ve duyarlılığın artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirilir.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla Tarihi Belediye Binası'nı mavi ışıklarla aydınlattı ve "Otizme Mavi Işık Yak" çağrısına destek oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, erken tanı ve doğru eğitim yöntemi ile otizmin kontrol altına alınabildiğine dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.