Hava Durumu

İlham Veren Konuşmalar

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2018 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 08:08

İlham Veren Konuşmalar, öncelikle DB Positive'in kurum içi projesi olarak başladı. Gördüğü ilgi bu etkinliğin genel katılıma açık hale gelmesini sağladı.
Bursamızda da DB Positive ve Sibel Bağcı Uzun Marka İletişimi işbirliğiyle düzenlenen İlham Veren Konuşmalar (İVK), "Hikayenin Kahramanı Kim?" teması 17 Şubat'ta Merinos AKKM'de Bursalılarla bir araya gelecek.
İVK2018 organizasyonunda "Şans, Özgürlük, Uzmanlık ve Cesaret" kavramları alanında 10 uzman konuşmacı, başarı ve başarısızlık hikâyelerindeki kahramanlarını açıklayacak.
Oyuncu Umut Oğuz'un sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Cem Özer, Kerimcan Kamal, Ayta Sözeri, İrsel Çivit, Uğur Utku Sezer, Miray Akovalıgil, Asil Özbay, Didem Arıkan, Ebru Uygun ve Derya Babuç yer alacak.

Timoçin, Avrasya Boatshow'daydı

Gazeteci ve denizci kardeşimiz Tayfun Timoçin, aynı zamanda denizcilik ile ilgili bir derginin editörlüğü dışında denizcilik ve yatçılık konusunda yazdığı kitaplarla da alana katkı koyuyor.
Son olarak İstanbul'da CNR Avrasya Boatshow'a katılan Tayfun Timoçin, "Denizin Dili Söyleşisi" adlı bir konuşma yaptı.

Tayfun Timoçin'i kutluyorum.

5. KalDer Bursa Karikatür Yarışması

KalDer Bursa Şubesi'nin Anadolu Karikatürcüler Derneği işbirliğinde düzenlediği Karikatür Yarışması sonuçlandı.
5. KalDer Bursa Uluslararası Karikatür Yarışması; 13-14 Nisan 2018 tarihlerinde Bursa'da gerçekleşecek olan 16. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nun ana teması olan "Dönüşümü Yönetmek" başlığı ile 30 Ekim 2017'de kamuoyuna duyurulmuştu. Duyurunun ardından yarışmaya 43 ülkeden, 262 sanatçıdan, toplam 607 karikatür geldi.
Yarışma sonunda Abdul Arif (Endonezya), Vladimir Kazanevsky (Ukrayna) ve Constantin Sunnerberg (Belçika) ilk üçe giren isimler oldu.
Ayrıca Giant Sugianto (Endonezya), Zlatko Krstevski (Makedonya), Nikola Listes (Hırvatistan) mansiyon kazandı. Anadolu Karikatürcüler Derneği Özel Ödülü ise Türkiye'den Kürşat Zaman'a gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.