Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk müdahale Vali Küçük'ten

Yazının Giriş Tarihi: 11.07.2017 09:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 09:12

Bursa Valisi İzzettin Küçük, geçtiğimiz gece İstanbul Bursa İzmir Otoyolu'nun Gemlik Gişeler Bölgesi'nde yaşanan iki çocuğun hayatını kaybettiği kazada yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti.
Vali İzzettin Küçük orada yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Dün gece Gemlik ilçemiz sınırlarında yaşanan o elim kazada iki yavrumuzu kaybettik. Öncelikle kaybettiğimiz yavrularımız için Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var, onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ettik. Yaşanan kazalar hep bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geliyor ve ocaklar sönüyor. Kuralsızlık ve dikkatsizlik canımızı yakmasın. Ben sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, dikkatsiz ve uykusuz araç kullanmamalarını istiyorum."

Bu arada ziyarete giderken yolda karşılaştığı yaralamalı kazaya da duyarsız kalmayan Vali Küçük, sağlık ekipleri gelene kadar ilk müdahaleyi kendisi yaptı.

Yıl Mek'te durmak yok

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) yaz dönemi eğitimlerine başlıyor. YIL-MEK bünyesinde hizmet veren Okul Öncesi Eğitim Sınıfları Anadolu, Arabayatağı, Beyazıt, Çınarönü, Erikli, Ertuğrulgazi, Hacivat, Millet, Musababa, Namazgah, Şirinevler, Şükraniye, Yavuzselim, Yeşilyayla ve Yiğitler mahallelerinde 23 sınıfta 485 öğrenciye geleceklerini şekillendirme yolunda araç olacak temel eğitim verecek.
YIL-MEK, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde 34 merkezde 60 sınıf ve 112 şubede 3 bin 343 öğrenciye okul öncesi eğitim vermişti.

Leo'larda görev değişimi

Bursa Anatolia Otel'de düzenlen törenle 118-K Leo Yönetim Çevresi Federasyonu ve 118-K Leo Yönetim Çevresi'ne bağlı Hisar Leo, Bursa Leo, Nilüfer Leo, Karagöz Leo kulüplerinde görev devir teslimi gerçekleşti.
Bu törene Lions 118-K Yönetim Çevresi Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni Nejat Yahya ve lions 118-K Yönetim Çevresi'ne bağlı Lions ve leo kulüp başkanları ile çok sayıda linos katıldı.


Törende Leo 118-K Yönetim Çevresi Başkanı Can Ballı görevini Burak Alkan'a devretti. Bunun yanı sıra görevlerini Bursa Leo Kulübü Başkanı Betül Coşkun, Pırıl Mekik'e, Hisar Leo Kulübü Başkanı Deniz Varol Avcı, Girayhan Kırımlı'ya, Nilüfer Leo Kulübü Başkanı Alp Zeybek de Buse Çavuş'a devrettiler. Yeni kurulan Karagöz Leo Kulübü başkanlığını da Ramis Ceyhan üstlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.