Hava Durumu

İrfan Tatlıoğlu ve ÇEK

Yazının Giriş Tarihi: 08.05.2017 06:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.05.2017 06:02

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Osman-Güler Köseoğlu ortaöğretim kız yurdunda kalan dağ köylerimizde yaşayan kızlarımızın, aile ve köylerine yönelik ziyaretleri devam ediyor.
Bu kapsamda ÇEK ve BUSİAD Sevgi-Eğitim Komitesi üyeleri Orhaneli ve Göynükbelen'deki öğrencilerin ailelerini ve yöreyi ziyaret ettiler.
Geziye ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, ÇEK üyeleri, BUSİAD Başkanı Günal Baylan'ın eşi Beril Baylan ve BUSİAD'ın bazı üye eşleri de katıldı.

Orhaneli'de belediye lokalinde ağırlanan ÇEK'lilere ev sahipliğini öğrenci velileri ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu yaptı. Tatlıoğlu o ziyarette yaptığı konuşmada hem yöreyi ve Orhaneli'ni tanıttı, hem de ÇEK'in başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek şöyle dedi:
"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin iki temel eksiğinden söz etti. Bunlar eğitim ve kültür noksanlarımız. Burada sizler gibi gönüllü kuruluşlara ve özellikle de öğretmenlerimize çok önemli bir görev düşüyor. Çocuklarımıza Atatürk'ü doğru anlatmak lazım. Özellikle de Atatürk'ün bir din düşmanı olmadığını iyi anlatmalıyız. "
Daha sonra Tatlıoğlu, bir gün cuma namazı çıkışında bir hemşerisi ile Atatürk üzerine yaşadığı diyaloğu paylaştı.
Başkan, Orhanelili veliler ve Göynükbelenli velilerin ev sahipliğine teşekkürler.

DOSAB'da Özsoy dönemi

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi 9.Olağan Genel Kurulu DOSAB Konferans Salonu'nda yapıldı. 100'e yakın bölge sanayicisinin katıldığı ve tek listenin olduğu genel kurulda Ersan Özsoy, oybirliğiyle DOSAB'ın 12. başkanı oldu.
Divan başkanlığını Fahrettin Gülener'in, katip üyeliğini Hasan Moral'in yaptığı genel kurulda şu isimler yeni yönetimi oluşturdu:
"Ersan Özsoy (Polyteks) , Levent Eski (FSS Fren Sistemleri), Burhan Çakır (Tofaş), Osman Sönmez (Sönmez Holding) ve Kemal Işık (Işıkser Tekstil)"
Özsoy ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.

Bilim Şenliği Proje Yarışması

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin katkılarıyla Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından düzenlenen Türk Havayolları´nın isim sponsorluğunda BEBKA´nın destekleriyle gerçekleşen Türk Hava Yolları 6. Bursa Bilim Şenliği dün sona erdi.
Dün ayrıca Enerji Verimliliği temasıyla düzenlenen bu etkinlik kapsamında düzenlenen proje yarışmasının ödül töreni TÜYAP Fuar Alanı´nda yapıldı.
Ben tüm katılanları ve dereceye girenleri gönülden kutluyorum.
Gönlümüz onları Nobel adayı ve Nobel sahibi olarak görmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.