Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtfaiyemiz 303 yaşında

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2017 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 08:39

İtfaiye Teşkilatı'nın 303'üncü kuruluş yıldönümü kentimizde kutlandı. Bu amaçla önce Heykel'deki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
Bu düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fehmi Ökten, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ercan Yavuz, AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu, itfaiye personeli, Tophane Endüstri Meslek Lisesi İtfaiyecilik Bölümü öğrencileri ve Gönüllü İtfaiye Teşkilatı görevlileri katıldı.
Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından itfaiyeciler, 1991 yılında geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden meslektaşları, şehit itfaiye eri Mehmet Yaraş'ı mezarı başında dualarla andı.
İtfaiye Haftası etkinlikleri yarın Bursa Kent Meydanı'nda İtfaiye Teşkilatı ve diğer kamu ve özel kuruluşların kurtarma ekipmanları sergisi ve itfaiyenin tatbikat gösterisi ile devam edecek.

BTSO'da meclis toplantısı

BTSO'nun eylül ayı meclis toplantısı bugün saat 18.00'de gerçekleşecek. Bu toplantıda alınacak önemli kararlardan biri de BTSO seçimleri ile ilgili.
Dört yıllık görev süresi dolan meclis ve yönetim ekim sonu veya kasım başında seçim yapmayı planlamakta.

Bekir Ağırdır BUSİAD'da

Ülkemizin önemli araştırma kuruluşlarından biri olan KONDA'nın yönetim kurulu başkanı Bekir Ağırdır, perşembe günü Bursa'ya geliyor.
Ağırdır, Bursa'da Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BUSİAD) geleneksel Çekirge Toplantısı'nın konuğu olacak.
Saat 19.30'da Podyum Davet'te yapılacak toplantıda Bekir Ağırdır, BUSİAD'ın Çekirge Toplantısı'nda "Küresel dip dalgaları ve Türkiye'ye etkileri" konusunda bir konferans verecek.
Bakalım Ağırdır, bizlere neler anlatacak?

Çavuşoğlu: "Borç böyle ödenmez"

Katıldığı bir TV programında Kuzey Irak Kürt Yönetimi'nin (IKBY) gerçekleştirdiği referandum hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Referandumu yok sayıyoruz. Bizim bundan sonra muhatabımız Bağdat'tır" dedi. Türkmenlere müdahalenin olması durumunda askeri operasyonun hemen olacağını açıklayan Çavuşoğlu, "Biz dostane tavsiyemizi de yaptık, uyarılarımızı da yaptık" ifadelerini kullandı.
Peşmergeye askeri eğitim desteğinin kesileceğini de açıklayan Çavuşoğlu, "Biz onlara yardım ettik. Saddam döneminde de yardım ettik, DEAŞ'a karşı da yardım ettik. Bizim oradaki Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmadığını gösteriyor. Borç böyle ödenmez. Neçirvan'ın yaptığı açıklamalar bizi ilgilendirmiyor açıkçası" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.