Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti'ye bir başka bakış

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2017 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 08:11

Siyasi geçmişinde milletvekilliği, bakanlık gibi aşamaları yaşamış bir kadın siyasetçimiz üyesi olduğu partiden ayrılıp, yeni bir parti kurdu.
Bildiğiniz gibi Meral Akşener ve İYİ Parti'den söz ediyorum.
Yoğun yorumlar, olumlu ve olumsuz bakışları takip ediyoruz. İsminden tutun da, logosuna kadar her şey konuşuluyor.
Ben öncelikle Akşener ve arkadaşlarına çıktıkları yolda başarılar dilerken, hareketlerinin ülkemiz siyasi atmosferine hayırlı olmasını diliyorum.
Meral Akşener erkek egemen toplum ve siyaset dünyamızda bir ilke imza attı. İlk kez bir kadının siyasi liderliğinde kuruculuğunu yaptığı ve arkasında ciddi bir kitle olan siyasi oluşum ile karşılaşıyoruz.
Geçmişte genel başkanlık, başbakanlık, bakanlık koltuklarında kadınlar gördük ama kitlesi olan kurucu bir kadın parti genel başkanı olarak Meral Akşener ilk kez karşımıza çıkıyor.
Böylece siyaset tarihimize de bir imza atmış oldu.
Öyle veya böyle, seversiniz veya sevmezsiniz ama MHP gibi erkek hegemonyasının had safhada olduğu bir siyasi oluşumun içinden çıkıp da bunu başarabilmek gerçekten takdir edilmesi gereken bir konu.
İYİ Parti'ye bu açıdan da bakmak gerektiğini düşünüyorum.
Bence konuşup, eleştirmek yerine bir biçimde elini taşın altına koyarak yola koyulmak saygı duyulacak bir şeydir..

Nice yıllar DOSABSİAD

Kentimizin ikinci büyük organize sanayi bölgesi olan DOSAB bünyesindeki sanayicilerinin kurmuş olduğu Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) 30'uncu kuruluş yıldönümünü ve Cumhuriyetin 94. yılını birlikte kutladı.
Etkinlik Podyum Davet'te gerçekleştirildi. Kutlamaya katılanlar arasında Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, KOSGEB Bursa İl Müdürü Erkan Güngör, DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve DOSABSİAD üyeleri vardı.
Kutlamada bir konuşma yapan DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, "Bu akşam iki mutluluğu birden yaşıyoruz.
Bir yandan Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yılını, diğer yandan da DOSABSİAD'ın 30. kuruluş yıldönümünün coşkusunu yaşıyoruz.
Ben başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarına ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucularına şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
Başta DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk olmak üzere tüm DOSABSİAD ailesine nice 30'lu yıllar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.