Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yüksel Yılmaz'la devam

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2018 07:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 07:48

İYİ Parti Bursa Teşkilatı'nın genel kurulu dün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.
İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, bu sefer delegelerin güven oyu ile partisinin başına geçti.
Evet, bir süredir beklenen İYİ Parti Bursa İl Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ni dolduran hıncahınç partililerin katılımı ile gerçekleşti.
Bu genel kurula İYİ Parti Genel Merkezi'nden İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Sekreteri Dr. Aytun Çınar katıldı. Çınar aynı zamanda divan başkanlığı yaptı.
Kongrede yaptığı konuşmada Yüksel Yılmaz, uzun yıllar siyaset yapmasına rağmen, ilk kez bir liste hazırlamada bu kadar zorluk çektiğini ifade ederken "Listeye yazamadığım arkadaşlardan özür diliyorum" dedi.
Yüksel Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına iyi çalışmalar diliyorum.

Çevreye Duyarlı Tesis Yarışması

BOSİAD, ülkemizin ilk Organize Sanayi Bölgesi olan Bursa OSB bünyesindeki sanayi kuruluşu sahipleri bir araya gelerek Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'ni kurmuşlardı.
Anımsanacağı gibi Bursa OSB'yi daha işler hale getirmek için yola çıkan Mustafa Barutçuoğlu, Erol Özkayan, Hüseyin Durmaz, İlker Oral, Mehmet Köristan, Muhammet Etkeser, Ali Hadi Türkay, Yavuz Yiğit, Faik Çelik, Ahmet Parseker, Ali Yükselen, Osman Yılmaz, Vehbi Varlık, Abdullah Bayrak, İhsan İpeker, Dr. Nazım Serhatlı ve Tayfur Coşkunüzer'den oluşan sanayiciler, 10 Ağustos 2011 tarihinde kısa adı BOSİAD olan Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'ni kurar.
Bu dernek İlker Oral'ın başkanlığında döneminde bir ilke imza atarak Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması'nı düzenlemeye başlamıştı. İlkinin sadece Bursa OSB bünyesinde yapıldığı yarışma daha sonra Bursa'daki tüm OSB'lere açılmıştı.
Bu yıl da bu yarışmanın 3.'sü "Çevreci Üretim, Temiz Gelecek" sloganıyla düzenleniyor.
Yarın BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayrak "Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması"nın ayrıntılarını basınla paylaşacak.
Bu toplantı saat 10.00 Bursa OSB Meşelipark Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek.

Balkan Tiyatro Festivali'nde Annabel

Bursa Devlet Tiyatrosunun ev sahipliğinde düzenlenen, Bursa,5. Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali'inde Romanya Lightwave Tiyatrosu "Annabell" ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde saat 20.00'de Bursalı tiyatroseverlerle buluşacak. Iuian Tanas'ın yazdığı, Christina- Andreea Ion yönettiği oyunda Petru Stratulat, Christina Andreea ıon, Alexandra Francisca Miruscu, Ciprian Constantin Pascu, Dragos Ionut Stanciu rol alıyor. Bu oyunda altyazı uygulaması bulunuyor.
Oyunda; Annabel, çocukluğunun geçtiği eve dönünce, gençlik yıllarına sakladığı günlüğünü bulur ve büyük hayallerin içinde aile kavgalarıyla büyümüş, gençlik hatalarıyla yüzleşir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.