Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İznik'i bisikletle keşfetmek

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2017 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2017 07:51

İznik, ülkemizin ve kentimizin önemli bir değeri. Hıristiyan aleminde önemi çok büyük olan I. Konsül'ün yapıldığı yer.
Geçtiğimiz günlerde İznik'te 29-30 Temmuz tarihleri arasında İznik Unesco Dünya Mirası Bisiklet Şenliği düzenlendi. Bu şenlikte İznik'in tarihi ve doğal güzellikleri bisikletle gezilerek keşfedildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, BURULAŞ ve BUBİDOSD Derneği işbirliğinde düzenlenen 'İznik Unesco Dünya Mirası Bisiklet Şenliği', büyük ilgi gördü.

Gölyaka köyünden etkinliğe başlayan sporcular, İznik Gölü'nün güney sahili boyunca eşsiz göl manzarası eşliğinde 30 kilometre ilerledikten sonra İznik'e ulaştı.
Sporcular, 2 gün boyunca rehber eşliğinde İznik'in tarihi mekanlarını keşfetme imkanı buldular. Daha sonra feribotla İznik Gölü turu yaparak Orhangazi'ye ulaşan sporcular adına BUBİDOSD Derneği Başkanı Ertan Ayçetin, etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

*Bursagaz'dan güncelleme

Bursagaz müşterilerinin veri kalitesini artırmak ve eksik bilgilerini güncellemek için bir anket çalışması başlattı.
Bursagaz kimlik belgeli saha personeli tarafından yüz yüze yapılacak olan "Veri Güncelleme Anket" çalışması kapsamında Bursagaz müşterileri yerinde ziyaret edilerek, bilgileri güncellenecek. Anket çalışması yaklaşık bir ay sürecek.

*Şahin ve Edebali'den BTÜ ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir'i ziyaret etti.
Bursa'nın yükseköğretim alanında geliştirilmesi gerektiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın üniversiteler yönüyle de bu yoğunluğa cevap verebilecek bir seviyeye gelmesi gerektiğini vurguladı.

Bursa Teknik Üniversitesi'nin önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Şahin, kent ve ülke kalkınmasına katkı koyacak bilimsel verilerin üretildiği BTÜ'ye her anlamda desteklerinin tam olduğunu belirtti.
Bursa Teknik Üniversitesi gibi önemli bir kurumun Yıldırım ilçesi sınırları içerisinde bulunmasının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, BTÜ'nün kent için üstlendiği role yakışır konuma gelmesi için üstlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.