Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KalBir İstanbul'daydı

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2017 04:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 04:46

TEMSİAD Temizlik Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından İstanbul Holiday Inn Hotel'de düzenlenen ve 3 gün devam eden "Sezona Merhaba" etkinliğine 3045 kişi katıldı.
Organizasyonda, Kalite Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Gökalp moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, firmaların stantları ziyaret edildi ve Kalite Birliği Derneği tarafından kalite faaliyetleri gerçekleştirildi.
Kalite Birliği danışmanlarından Hamdi Dilmenler tarafından katılımcılara "Yönetim Sistemleri" konusunda bilgilendirme eğitimi verildi.

Organizasyonun ikinci günü, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan İşığıçok, KalBir Başkanvekili ve aynı zamanda TSE Başaraştırmacısı Mustafa Karaman tarafından STANDART - UP sunumu gerçekleştirildi.
Katılımcıların büyük bir beğeni ve ilgi ile izledikleri sunumda, Karaman ve Prof. Dr. Işığıçok, kalite, fark yaratma, farklı olma, istatistik, değer katma, değerli olma, konularında teknik bilgilerin yanında canlı örnekler verdiler.

Yaşamı kolaylaştırmak

İnsanoğlu yaşamı boyunca ağırlıklı olarak yaşamını kolaylaştıracak işler yerine, kendilerini ilgilendirmeyen başkalarının işlerinin peşinden koşar.
Ne zaman ki bir an gelir. Bu gereksiz koşuşturmanın farkına varır ve yaşamı o andan itibaren yeniden başlar.

İçimizde yaşayan arkadaş

Uludağ Üniversitesi'nde otizmli çocuklar için oluşturulan yaratıcı yazarlık atölyesi, ilk meyvesini verdi.
Çocukların yazdığı 17 hikaye, "İYA-Hayatı Yazıyorum" adıyla
kitaplaştırıldı. İYA, "İçimizde Yaşayan Arkadaş"ın kısaltması anlamına geliyor.
Bu çalışmada UÜ GSF 'den Yrd. Doç. Dr. İbrahim İ. Öztahtalı'nın yürütücülüğünde, Dr. Oya Armutçu, Öğr. Gör. Ayşe Energin, Dr. Birgül
Yeşiloğlu Güler ve UÜ Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi Müdür Yardımcısı Nihal Gençalp görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.