Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalite Birliği eğitimleri

Yazının Giriş Tarihi: 03.11.2016 04:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 04:56
Kalite Birliği Derneği ülkemizde ve kentimizde kalite ve standardın önemini yaygınlaştırmak için yola çıkmış bir sivil toplum örgütü. Bu derneğimiz çeşitli alanlarda eğitimler veriyor, çeşitli kurum ve kuruluşlarla da ortak projeler geliştiriyor.
Kalite Birliği bu kapsamda Uludağ Üniversitesi ve birçok sivil toplum örgütü ile birlikte 2016 Kalite Yılı başlıklı bir projeyi yıl boyunca uygulamakta.



2016 Kalite Yılı kapsamında Kalite Birliği’nin çalışmaları yoğun biçimde devam ediyor. Bugün saat 17.00-20.00 saatleri arasında, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Konferans Salonu’nda, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve TSE Başaraştırmacısı Mustafa Karaman tarafından “3.Göz Yaklaşımıyla Kendini Arayan Kaliteli İnsan” konulu eğitim gerçekleş-tirilecek.
Bu eğitim Türk Standartları Enstitüsü’nün(TSE) organizasyonuyla gerçekleştiriliyor,  eğitim ücretsiz ve sertifikalı. 
Ayrıca, Kalite Birliği Derneği öğrencileri için sertifika töreni düzenlenecek.

Balkantürksiad’da rota Arnavutluk

Bosna Hersek, Bulgaristan, Kosova, Slovenya gibi birçok ülkede düzenledikleri ekonomi zirveleriyle Türkiye ve Balkanlar arasında ekonomik, kültürel ve eğitim gibi temel konularda işbirliği bağlarını güçlendiren BALKANTÜRKSİAD’ın sıradaki durağı Arnavutluk oluyor. 
6-9 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 12. Ekonomi Zirvesi’nde BALKANTÜRKSİAD üyeleri Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve hükümet temsilcileriyle bire bir temaslarda bulunacak.

BEBKA bilgilendirme toplantısı



Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Mali Destek ve Proje Uygulama Bilgilendirme Toplantısı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Havacılık - Raylı Sistemler - Savunma Sanayii ile Bilecik Mermer ve Doğal taş Sektö-rü’nden oluşan 2016 yılı Mali Destek Programları kapsamında projeleri destek almaya hak kazanan kurum yetkilileri, İzleme ve Değerlen-dirme Birim Başkanvekili Gürler Sunel’den süreç ile ilgili bilgi aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.