Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kır Çiçekleri Okusun' diye

Yazının Giriş Tarihi: 24.09.2017 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 09:20

BUİKAD üyeleri 08 Ekim 2017 tarihinde Eker I run koşusunda Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Kır Çiçekleri Okusun Projesi için koşacak.
Bilindiği gibi ÇEK'in Kır Çiçekleri Okusun Projesi kapsamında, Bursa'nın ilçelerinde ya da yurt genelinde ikamet edip de TEOG sınavında Bursa'da bir okul kazandığı halde barınacak yeri olmayan, ekonomik koşulları nedeniyle yurt ücreti veremeyen kız öğrencilere ücretsiz barınma olanağı sunuyor.
Bu proje, kızlarımıza eğitim olanağı sunmanın da ötesinde, "Kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve topluma kazandırmayı", "Kendileriyle, toplumla barışık olmalarını sağlamayı", "Cumhuriyet'in değerlerini ve kazanımlarını sahiplenmeyi", "Çağdaş Türk kadını olarak ayakları üzerinde durabilmelerini sağlamayı" hedefliyor.
Evet, kentimizin etkin STK'larından Bursa İş Kadınları Derneği, ÇEK'in bu projesine destek vererek Eker I run koşusuna katılacak.

Satış stratejileri

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) Akademi Projesi kapsamında "Yeni Dönemde Satış Stratejileri ve Liderlikten Koçluğa" konulu bir seminer düzenledi.
BTSO Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen eğitime, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ve BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan'ın yanı sıra BALKANTÜRKSİAD üyeleri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

BOSİAD ve TKYD

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BOSİAD), önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacak.
BOSİAD, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ile birlikte düzenlenecek "Neden Kurumsal Yönetim" konulu toplantı, önemli isimleri Bursa iş dünyası temsilcileri ile buluşturacak.
TKYD Yönetim Kurulu Başkanı ve Tofaş'ın eski CEO'su Ali Aydın Pandır'ın moderatörlüğündeki toplantıda, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ve Bayazıt Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, kurumsal yönetim ile ilgili görüşlerini paylaşacak, soruları yanıtlayacak.
27 Eylül Çarşamba günü 15.30-18.00 saatleri arasında Crowne Plaza'da gerçekleştirilecek organizasyona, BUSİAD, BUİKAD, RUMELİSİAD, TÜGİAD da destek veriyor.
BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, Bursa iş dünyasını bu önemli toplantıya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.