Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KOBİ OSB'ye yoğun ilgi

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2017 07:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 07:41

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni oluşturmaya başladığı ve ağırlıklı olarak KOBİ'lerin yer alacağı KOBİ OSB'ye büyük ilgi gösterildi.
Süreçte KOBİ OSB'de firmalar 1 ayda 6.5 milyon metrekareye yakın yer talebinde bulundu. Bu nedenle BTSO Yönetimi tarafından KOBİ OSB projesine başvurular 15 Ocak 2018 Pazartesi gününe kadar uzatıldı.
Bilindiği gibi KOBİ OSB bünyesinde "Plastik ve kauçuk, gıda, elektrik ve elektronik, yapı elemanları, otomotiv yan sanayii, kimya, kaplama teknolojileri, geri dönüşüm, tekstil, metal ve makine sektörleri ile mobilya sektörü" yer alacak. Burada firmalara 1.000 ile 5.000 metrekare arasında alan tahsis edilecek.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "BTSO olarak KOBİ'lerimizin daha rekabetçi bir kimliğe kavuşması ve sürdürülebilir büyümelerine rehberlik etmek amacıyla KOBİ OSB projemizi hayata geçirdik. Sektörlerimizin yoğun talebi doğrultusunda hayata geçen proje, kentimizin ve ülkemizin önüne koyduğu ekonomik hedeflerine ulaşması noktasında da büyük bir katkı sunacaktır" diye konuştu.

Hayat Hastanesi 40 yaşında

Bursa'nın köklü sağlık kurumlarından biri olan Bursa Hayat Hastanesi 40. yaşını kutladı.
Özel Hayat Hastanesi 40. kuruluş yıldönümü dolayısıyla hasta, doktor ve hastane personeliyle bir araya geldi. Ayrıca "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır." sözünden esinlenerek hastanede bulunanlara kuru kahve dağıtıldı.
Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, "Bugün arkadaşlarımız hastalarımızla, yakınlarıyla, doktorlarımızla birlikte olalım diye böyle bir organizasyon düzenlemiş. 1978 yıllarında kurulmuş bu hastaneyi Allah'a şükür bugüne kadar herkesin memnuniyeti içerisinde getirdik. Biz bugünlere geldiğimiz oluşumla birlikte 40'ıncı yılında yeni hayat diye tanımladığımız hastanemizi de en kısa zamanda hizmete açacağız. Yeni yatırımlarla birlikte Hayat Sağlık Grubu kalitesini daha geniş kitlelere ulaştıracaktır" dedi.
Başta Dr.Ahmet Özkul olmak üzere tüm Hayat Hastanesi ailesine nice senelere diyorum.

Kükürtlü Lions'un son etkinliği

Kükürtlü Lions Kulübü, yılın son etkinliğinde Astrolog Zeynep Turan'ı üyeleri ile buluşturdu.
Podyum Davet'te gerçekleşen etkinliğe 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı birçok lions kulübü katıldı. Etkinlikten elde edilen gelir ise Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi projesinde kullanılacak.
Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Ceren İplikçi Durgut, lionların önemli hedefleri olduğunu söylerken çevre, sağlık hizmetleri ve açlıkla mücadele için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.