Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koza Lions ve Cemil İpekçi

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2016 05:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 05:00
Çarşamba akşamı Podyum Davet’te özel bir gece yaşadık. Lions 118 K’nın bir süredir hayata geçirmek için çaba gösterdiği Nilüfer’deki Alzheimer Konuk Evi için Bursa Koza Lions Kulübü ev sahipliğinde lionslar bir aradaydı.
Bursa’daki lions kulüpler son birkaç yıldır enerjilerini ağırlıklı olarak bu projeye yöneltti. Bursa Koza Lions Kulübü de bu proje için Cemil İpekçi’nin Karma isimli defilesini Bursa’ya getirdi. Anımsanacağı gibi bir süre önce de Dikencik ve Terzioğlu aileleri de projeye önemli bir katkıda bulunmuştu.



Güzel gecenin mimarlarından olan Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan sahneye çıkarak tüm konuklara ve sponsorlar Sedaş İnşaat, Borçelik, Podyum Davet, Sacha Kuaför, Köşebaşı Bursa ve  Özsan Matbaacılığa teşekkür etti. 
Koreografisini Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Cemil İpekçi koleksiyonundan 64 model sergilendi. 
Gecede bir konuşma yapan Cemil İpekçi, Türkiye’nin moda merkezinin Bursa olduğuna dikkat çekti. Ayrıca İpekçi, Fransa’da master yapıp döndükten sonra 1971-1974 arası Bursa’da 3 yıl boyunca haftanın 3 günü İpeker’de desen yaptığını da anlattı.

BUSİAD ödülleri

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin bu yıl 22’ncisi organize edilen BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Hilton Oteli Balo Salonu’nda gerçek-leştirildi.
2015 Doğan Ersöz Ödülü’nü TOFAŞ, BUSİAD Özel Başarı Ödülü’nü Erol Özkayan, BUSİAD Eğitim ve Kültüre Katkı Ödülü’nü Bursa Filarmoni Derneği ve  BUSİAD Meslek Ödülü’nü Şerif Arı aldı.

Baroda yeni dönem



Bursa Barosu’nda 8-9 Ekim günü gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından seçilen Avukat Gürkan Altun ve ekibi görevi devraldı. Törende Altun, “Öncelikli hedefimiz mesleği korumak. Mesleği korumazsak, meslektaşımızı koruyamayız. Cüppenin onuru hepimizin onurudur” dedi.
Yapılan devir teslim töreniyle, Bursa Barosu’nun yeni Başkanı Avukat Gürkan Altun ile Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeleri, yeni görevlerine başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.