Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koza Lions ve ‘Hey Gidi Günler’

Yazının Giriş Tarihi: 16.11.2016 01:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 01:11
Her şey  Lions Nilüfer Alzheimer Hasta Konukevi için. 2015 yılında Nilüfer’de temeli atılan Alzheimer Hasta Konukevi 300 hastaya hizmet verecek.
Lions 118 K ‘nın bu projesi için lions kulüpler katkı koymaya devam ediyor. Bu noktada en yoğun çalışan kulüplerin başında Koza Lions Kulübü geliyor. Anımsanacağı gibi Koza Lions kısa süre önce de Cemil İpekçi Defilesi düzenlemişti.
Şimdi de Koza Lions Kulübü, Nilüfer Belediyesi ve POPSAV işbirliği ile bugün Merinos AKKM’de yapılacak “Hey Gidi Günler” konseri düzenliyor.



Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan bugün gerçekleştirecekleri konserle hem Alzheimer Hasta Konukevi yapımına fayda sağlayacaklarını hem de nostalji rüzgarı estireceklerini belirterek “Bu konuyu çok önemsiyor ve Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na ait kulüpler olarak hep birlikte çalışıyoruz. Bizler de Koza Lions Kulübü olarak bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Nilüfer Belediyesi ve sevgili sanatçılarımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Metin Ersoy, Nur Yoldaş, Rana-Seçuk Alagöz, Sevda Karaca, Tülay Özer ve Yeşim bugünkü konserde bizleri eski günlere götürecek.

Su kesintisi

Bursa’da su kesintisi var. BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre; yapılacak çalışmalar nedeniyle, 19 Kasım Cumartesi, 00.30 ile 20.30 saatleri arasında Mudanya İlçesi Altıntaş Mahallesi, Adalet Konakları, Çamlıbel mevkii, Kızılay Kampı civarı, Yeşil Vadi Evleri ve civarı ile Gemlik İlçesi Kurşunlu, Kumsaz mahalleleri Hara Askeri Veteriner ve civarında su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Bursa Otoshow



Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, Bursa Otoshow , dün  Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün açış konuşması ve kurdele kesimi ile başladı.
15-20 Kasım tarihleri arasında devam edecek fuar kapsamında ünlü markalar son model araçlarını görücüye çıkardı.
TÜYAP Bursa Fuarcılık ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği alınarak hazırlanan fuarda; Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Toyota, Isuzu, Iveco gibi markalar arabalarını tanıtıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.