Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koza Lions ve Onkoday sinerjisi

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2017 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 04:44

İki derneğimiz sinerji yaratarak kuruluş yıldönümlerini birlikte kutladılar. Kentimizin sosyal duyarlılığı yüksek kulüplerinden Bursa Koza Lions Kulübü ve Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) 20. yıldönümlerini birlikte kutladı. Kutlama gecesinde Coşkun Sabah geceyi renklendiren isim oldu.
Gecede konuşan Bursa Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, "Lions'un 100. Kuruluş yıldönümünde Koza Lions Kulübü olarak 20. yılımızı kutlamanın mutluluğu içindeyim. Böyle özel bir dönemde başkanlık yapmaktan da gurur duyuyorum. 26 kurucu üye ile 1997 yılında başladığımız bu yolculuğumuza 51 üye ile devam ediyoruz. 20 yıl boyunca birçok başarılı çalışmalara imza atan kulübümüzün kurulduğu günden bu yana hizmet eden geçmiş dönem başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ONKODAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen de toplumu kanser hakkında bilinçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Kanserin maddi ve manevi zor bir hastalık olduğunu belirten Önen, 20 yıldır yaptıkları çalışmalarla toplum yararına önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.
Böyle bir kutlamayı birlikte yaparak yarattıkları sinerji için Koza Lions ve Onkoday'i kutluyorum.
Müge Okşan ve Füsun Önen nezdinde tüm üyelerine de başarılar diliyorum.

Anne Oteli bugün açılıyor

BUSİAD üyelerinin katkılarıyla tamamlanan Dörtçelik Anne Oteli ve Çocuk Kreşi, bugün saat 16.00'da açılıyor.
Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesine yapılan bu otelde hasta çocuklarımızın anneleri ve kalacak ayrıca bir de kreş olacak.
Tören bugün hastane bahçesinde yapılıyor.

TKB'de Ödüller Altepe'den

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) 2017 yılı ilk buluşması, Sivas'ta gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı Tarihi Kentler Birliği Sivas Buluşması'nda, 'Sivas'ın Doğal Kültürel Mirasının Korunmasına Yönelik Son Gelişmeler' gündeme taşındı.
TKB'nin bu yıl ilk gerçekleştirdiği "Müzeler Yarışması"nın ödülleri de sahiplerini buldu. Bursa'nın müzecilikte çok gelişmiş olması ve bu alanda edindiği tecrübeler ile müzeciliğe örnek olduğundan dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ödül kazanan belediyelerin temsilcilerine ödüllerini verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.