Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Laf ola beri gele

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2017 04:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 04:43

Bugünkü sosyal medya paylaşımlarına göz atarsanız, aşağı yukarı hepsinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına yönelik mesajları görürsünüz.
Biz basın mensuplarının mail kutuları da deyim yerindeyse ağzına kadar dolu. Aklınıza gelebilecek her türlü Sivil Toplum Örgütünden, siyasi parti yetkililerinden ve yerel yönetimlerden gelen Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajları ile dolu.
Kimi kurum ve kuruluşlar bugün ile ilgili çeşitli etkinlikler de düzenliyorlar.
Evet, ne dersek , diyelim toplumumuz şekilci ve sonuç odaklı bir toplum. Kimse işin niteliğine ve sürecine bakmıyor. Onlar için önemi yok.

Ülkemizde kadın ve çocuklar taciz ediliyor, tecavüze uğrayan kadınlar aileleri tarafından katlediliyor, kadın cinayetlerinde rekorlar kırıyoruz, daha düne kadar çocuk sayıları içinde kızlarımız yoktu. Kadınlarımızın yüzde 25'i hâlâ okuma yazma bilmiyor.
Bu kötü tablonun iyileştirilmesi için kim ne yapıyor? Kim elini taşın altına koyuyor?
Bu koşullarda Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.
Kutlu olsun.

BSMMMSO ve fotoğraf

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) 1-7 Mart Muhasebe Haftası'nı kutlaya devam ediyor.
Bursa'da çeşitli etkinliklerle kutlanan Muhasebe Haftası'nda son olarak BSMMMO Fotoğraf Kulübü üyelerinin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Türkan Akyol'da etkinlik

Prof. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan hekimlere yönelik "Bağışıklığı baskılanmış hastada akciğer enfeksiyonlarına yaklaşım" konulu eğitim düzenlendi.
Türk Toraks Derneği Marmara Şubesi Solunum Sistemi Enfeksiyonları Çalışma Grubu ile birlikte düzenlenen etkinliğe Prof. Dr. Füsun Öner Eyüpoğlu konuşmacı olarak katıldı.
Yapılan toplantıda genel olarak bağışıklığı baskılanmış kişilerde oluşan hastalıkların klinik ve radyolojik görüntüler eşliğinde tanısı nasıl konulur ve tedavisi nasıl yapılır konuları ele alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.