Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Limak'tan EFQM'e iyi niyet imzası

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2017 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 08:33

Limak Uludağ Elektrik, kalite konusundaki çalışmalarını bir adım ileriye götürerek mükemmellik yolunda ilk adımı attı. Limak Uludağ Elektrik, Ulusal Kalite Hareketi çalışmaları için İyi Niyet Bildirgesi'ni imzaladı.
Limak Uludağ Elektrik Genel Merkezi'nde düzenlenen imza törenine Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay, Limak Uludağ Elektrik İnsan Kaynakları Müdürü Hamza Ekin, KalDer Genel Sekreteri Aykan Kurkur, KalDer Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Sadettin Çiçek, Limak Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan, Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Sinem Öztosun, KalDer Mükemmellik Ödülü ve Uzmanlık Grupları Yöneticisi Ebru Yalçın Gürük, KalDer Sempozyum ve Üyelik Yöneticisi Arzu Özel katıldı.


Törende Sürdürülebilir Mükemmelliğe vurgu yapan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac şunları söyledi:
"Müşteri Memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden bir firma olarak, sürekli iyileştirmeler ile bu anlayışı sürdürülebilir kılmak hedefimizdir."

Sönmez: Angarya dursun

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, serbest muhasebeci ve mali müşavirler için 28 yıl önce çıkartılan meslek yasasının ihtiyaçlara cevap vermediğini belirtti.
Sönmez, "Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda birçok yönetmelik kabul edildi. Meslek yasamızda değişiklikler olacak ama yetmez. En kısa sürede yeni bir çalıştay düzenlenerek eksiklikleri gidermeliyiz" dedi.

II. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği

II. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği, 22-23 Temmuz tarihlerinde Keles Kocayayla'da başlıyor. Şenliğe Türk devletleri ve akraba topluluklarını temsilen 23 ülkeden 215 sporcu, 50 kültür temsilcisi ve 236 soydaş sivil toplum kurumu yöneticisi katılacak.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kazakistan, Kırgızistan ve Moğolistan bozkırlarında, Türkistan coğrafyasında yüzyıllardır oynanan ata sporlarının 23 ülkeden 500 katılımcı ile Bursa'da şölen havasında geçeceğini söyledi.
Bursa'da ikincisi organize edilen uluslararası organizasyon, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, basın toplantısına katılarak şenlik hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.