Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEMD'ALİ'ye tebrikler

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2018 08:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 08:46

Avukat İzzet Boğa'nın kurduğu Adranos Tiyatro'nun geçen yıl sahnelemeye başladığı MEMD'ALİ isimli oyun büyük bir başarıya imza attı.
MEMD'ALİ oyunu Kültür Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Başdrama-turgluğu'ndan yapılan açıklamayla Edebi Kurul tarafından oybirliği ile kabul edilerek Devlet Tiyatroları repertuarına alında.
Bilindiği gibi MEMD'ALİ oyununu İzzet Boğa yazmıştı.
Bu mutlu haberi İzzet Boğa sosyal medyadan da dostlarıyla paylaştı.
Evet, önemli bir başarı. İzzet Boğa'yı, Adranos Tiyatro'yu kutluyorum. İzzet Boğa'ya başarılarının devamını diliyorum.

BUİKAD'ın başarılı kadınları

BUİKAD tam açılımı ile Bursa İş Kadınları Derneği 2007 yılında 11 kurucu üye ile kuruldu. Temel hedefi işkadınıyla güçlü bir Türkiye'ye ulaşmak vizyonu ile kurulan dernek, bugün aktif katılımı olan 140 üyeye ulaştı.
Farklı sektörlerde, sanayici, girişimci ve profesyonel kimlikleri ile yer alan Bursalı işkadınlarını çatısı altında birleştirerek iş yaşamının her kesiminde, kadının var oluşunu sağlamak ve güçlendirmek amacıyla yola çıktı.
Her yıl "BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri" veriliyor. Bu yıl da 9.'su verilecek bu ödüller pazartesi günü saat 18.30'da Crowne Plaza'da sahiplerini bulacak.
BUİKAD'ın yönetim kurulu başkanlığını İpek Yalçın yapıyor.

ÇEK Eğitim Ödülleri

Çağdaş Eğitim Kooperatifi bundan 23 yıl önce kurulan ülkemizin ilk eğitim kooperatifi. Tüzüğü gereği kâr amacı gütmeyen ve üyelerine hiçbir biçimde kâr dağıtmayan bu kooperatifimiz lisesi olmayan dağ köylerindeki kızlarımızı okutuyor.
ÇEK her yıl Eğitimde Birlik Yasası'nın çıktığı 3 Mart tarihinde bir eğitim ödülü veriyor. Bu yıl da "ÇEK 12. Eğitim Ödülü" bugün veriliyor. "12. ÇEK Eğitim Ödülü" Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda saat 18.00'de sahibini bulacak. Geçtiğimiz yıl bu ödül genelde Orhan Bursalı'ya, yerelde ise Halil Güleç'e verilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.