Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meslekte 44 yıl ve MHP ile kahvaltı

Yazının Giriş Tarihi: 06.12.2018 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 08:18

Yaşam hızla akıp, gidiyor. 5 Aralık 1975 tarihinde sabahın köründe bir gazete bayiinin önündeyim. Gazetede ilk imzamın çıkacağı o dönemki Turhan Tayan'ın Haber Gazetesi'nin gelmesini bekliyorum. Sonunda gazete geliyor, spor sayfasını açıp, tek sütuna olan ilk imzamı görüyorum. Evet, gazetecilik öyküm böyle başlıyor. Rahmetli Niyazi Menteş ve rahmetli Kenan Atlıer'in olduğu Haber Gazetesi'nde.
Yıllar geçti ve meslekte 44. yılımıza girdik. Adeta bir ömür.
Meslekteki 44.cü yılımda bir sürprizle karşılaştım. Dün sabah gazetemiz yönetimi ve köşe yazarları olarak MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı'nın sabah kahvaltısında konuğu olduk. MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Öge ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Yurdacan da bizi ağırlayanlar arasındaydı. Özetle MHP'nin 365 gün içinde bizimle buluşması, benim meslek yıldönümüme denk geldi. Bu da benim için güzel bir sürpriz oldu.
Eker Meydanı'nda Başrol'de birkaç güzel saat geçirdik.
MHP, Bursa'da medya ilişkileri konusunda adeta bir açılım içinde. Bu konuda kuşkusuz MHP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı da olan deneyimli meslektaşımız İbrahim Öge'nin de önemli katkısı var.
MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı, sanırım MHP Bursa'nın en genç il başkanı. Aynı zamanda da Bursa'daki il başkanları arasında en genci. Kendisi Ülkü Ocakları'ndan, kendi deyimleriyle kurmaylıktan geliyor. Yüksek Ziraat Mühendisi olan Kalkancı, mesleğini yapmıyor. Bilişimden, tekstile uzanan çeşitli şirketlerini yönetiyor.
Kahvaltıda uzun uzun MHP, ülke gündemi ve yerel siyaset üzerine sohbet olanağı bulduk. Bu arada genelde il başkanları ile sohbette alışık olmadığımız konulara (bilimden, bilişime, oradan çevre ve sağlığa kadar) da girdik. Keyifli bir sohbetti. MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve arkadaşlarının ev sahipliğine teşekkür ediyorum.

Bursa Ayakkabı ve Deri Fuarı

Bursa'nın fuar endüstrisinden daha fazla pay alabilmesini sağlamak ve sektöre hareket kazandırmak adına Büyükşehir Belediyesi ile Network Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen ve Türkiye'deki ayakkabı üreticilerini aynı çatı altında buluşturan 2. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı, başladı. Fuar 5-8 Aralık tarihleri arasında açık kalacak.
'Yaz Sezonu' temasıyla planlanan ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden 46 firmanın iştirak ettiği fuar açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.
Toplam 40 ilden sektör bileşenlerinin yer aldığı organizasyonun açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan, Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Rıfat Aygüler, Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Aytekin, BTSO Deri Komitesi Başkanı Ramazan Kuneroğlu ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker tarafından birlikte yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.