Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mevsimler ve Vivaldi

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2016 01:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 01:45
Kızıl rahip lakaplı  konçertonun babası(500'den fazla konçerto bestelemiştir)  Antonio Vivaldi (1678-1741), İtalyan barok klasik müzik bestecisi, virtüöz kemancı ve rahip. 
Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, bugün, Uludağ Premium sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteğiyle “İsmet İnönü Anısına”  bir konser düzenliyor.
Bu konserde A. Vivaldi ve J. Haydn’ın eserleri yer alıyor.



Burada  Vivaldi’nin mevsimleri müzik ile anlattığı ünlü eseri “4 Mevsim” konçerto dizisi ünlü keman sanatçısı Tuncay Yılmaz’ın yorumu ile Bursalı sanatseverlerle buluşacak. Konserin ikinci yarısında ise Haydn’ın “Oxford” başlıklı 92. Senfonisi seslendirilecek. 
İsmet İnönü anısına gerçekleştirilecek konser, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı Öğretim Üyesi, Orkestra Şefi Burak Tüzün yönetiminde sahnelenecek.

TÜGİAD'da toplantı

TÜGİAD Bursa Şubesi'nin aylık etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda  “Ekonomi Kahini” Murat Sağman ile Saxo Capital Market’s CEO’su Savaş Divanlıoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı “Aylık Buluşma Toplantısı” bugün gerçekleştiriliyor. 
Toplantı saat 19.30’da Almira Otel’de yapılacak.

4. Karikatür Yarışması



KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD'ın ortaklaşa düzenlediği 15. Kalite ve Başarı Sempozyumu  14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılıyor.
Bu etkinlikte de bir süredir geleneksel hale gelen KalDer Bursa Şubesi ve Anadolu Karikatürcüleri Derneği işbirliğinde olan 4. Karikatür Yarışması düzenleniyor.
Yarışma konusu “Yeni Hayat”, son başvuru tarihi ise 19 Ocak 2017. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.