Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Millet İttifakı mitingi bugün

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2019 07:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 07:20

Bursa'daki son miting bugün gerçekleşiyor. Millet İttifakı 'nın mitinginde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimlere günler kala bir kez daha Bursa'ya geliyor.
Geçtiğimiz haftalardaki Bursa ziyaretlerinde çeşitli ilçelerde STK temsilcisi, işadamı ve muhtarlara hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bu kez İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de eşlik ediyor. İki lider birlikte Millet İttifakı'nın görüşlerini Bursalılar'a anlatacak.
İki liderin ortak mitinginde Kılıçdaroğlu ve Akşener bugün saat 13.30'da Gökdere Meydanı'nda Bursalılar'a ittifakın görüşlerini anlatacaklar.

REFİK ÖZEN İLE SABAH KAHVESİ

Geçenlerde AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ile karşılaştık. Bir sabah kahvesi eşliğinde seçimler üzerine sohbet ettik.
Refik Özen, milletimizin mütevazıIığı o kadar yüksek ki onların büyük beklentileri yok diyerek şunları söyledi:
"Yoğun biçimde seçim programlarımızı sürdürüyoruz. Bu seçim döneminde tespitim ilginç oldu. Milletimiz büyük beklentiler içinde değil, onların küçük sorunları var. Adeta insani dokunuşlarla bu sorunları çözebiliyorsunuz. Millet küçük ve insani dokunuşlar,ilgiler bekliyor.
Seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yaklaşık 3 haftadır yükselen bir ivme içindeyiz. Milletimizin teveccühü bizleri mutlu ediyor. Onlar için gece gündüz canla başla çalışmaya devam ediyoruz."

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLANDI

Dünya Tiyatrolar Günü kentimizde de kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törenlere Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Devlet Tiyatrosu ve farklı kurumların tiyatro toplulukları da katıldı.
Çelenk sunumunun ardından tiyatrocular tarafından yönetmen, oyun yazarı, tiyatro eğitimcisi, akademisyen Carlos Celdran'ın kaleme aldığı 2019 Dünya Tiyatrolar Günü Uluslararası Bildirisi okundu. Ardından da ülkemizde Prof.Dr. Hülya Nutku'nun kaleme aldığı 2019 Dünya Tiyatrolar Günü Ulusal Duyurusu dinlendi.
Bursa Devlet Tiyatrosu ise Üç Kağıtçı adlı oyunu Ahmet Vefik Paşa Sahnesi'nde ve Kapılar'ı Oda Tiyatrosu'nda seyirciyle ücretsiz olarak buluşturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.