Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMO Bursa ve Endüstri 4.0

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2019 08:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 08:43

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Endüstri - İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu tarafından, Endüstri 4.0 konusundaki bilgi ve birikimlerin paylaşıldığı, Endüstri - İşletme Mühendisliği Bursa Yerel Kurultayı BOAB yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Bu kurultaya konuşmacı olarak Gazeteci, Yazar, Fütirist Ozan Onat, CITS Bilişim Hizmetleri ve Yazılım San. Tic. A.Ş. / BT Uygulama Yönetim Müdürü Mustafa Mor, Bursa Uludağ Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gökhan Yenikaya ve Bursa Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülin Gündüz katıldılar. Kurultayın açılış konuşmasını MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli yaptı.

Oda Başkanı Fikri Düşünceli konuşmasında şunlara değindi:
"Meslek Dalı Komisyonları, Oda yapısı içinde yer alan makina mühendisliği dışındaki mühendislik dallarına mensup üyelerimizin Oda çatısı altında mesleki gelişimlerini sürdürmek amacıyla çalışmalar yapılmasına olanak sağlayan organlardır. Oda Yönetim Kurulu'na bağlı olarak çalışmalarını süren Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonumuz iki yılda bir Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayı'nı gerçekleştirmektedir. 05-06-07 Aralık 2019 tarihlerinde on ikincisi gerçekleştirilecek olan kurultay, bu yıl Adana'da "Akıllı Endüstriler ve Endüstri-İşletme Mühendisliğinin Geleceği" ana teması ile gerçekleştirilecektir."

Yerel kurultayda konuşmacılar Gazeteci, Yazar, Fütürist Ozan Onat, Endüstri 4.0 vs Toplum 5.0 konusunda; CITS Bilişim Hizmetleri ve Yazılım San. Tic. A.Ş. / BT Uygulama Yönetim Müdürü Mustafa Mor, Uygulamada Endüstri 4.0 ve Endüstri Mühendisliği konusunda; Bursa Uludağ Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gökhan Yenikaya, Endüstri 4.0 ve Verimlilik konusunda; Bursa Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülin Gündüz ise Araştırılmış Gerçeklik Gözlüğü ile Endüstri 4.0 Uygulamaları konusunda katılımcılara birikimlerini aktardı.

Toplantı sonunda MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu tarafından konuşmacılara teşekkür plaketleri sunuldu. Sunumların ardından Endüstri - İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu, katılımcılarla beraber forum gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.