Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Model Fabrika açıldı

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2019 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 08:32

BTSO ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve de Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliğinde hazırladığı, "Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi" (Model Fabrika), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımıyla hizmete açıldı.
DOSAB'da kurulan Model Fabrika'nın açılış töreni BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile BTSO Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Törene katılanlar arasında şu isimler vardı:


"Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Vali Yakup Canbolat, İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekili Refik Özen, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir."
İş dünyamıza hayırlı olsun diyorum.

KADIN DÜNYAYI ÖZGÜRLEŞTİRİR

Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ÇEK 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve ÇEK 3 Mart Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği bir tiyatro oyununu cuma akşamı izledim.
Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Konferans Salonu'ndaki oyunu okul edebiyat öğretmeni Şengül Ateş yazmış ve sahneye koymuş. Oyunun adı Kadın Dünyayı Özgürleştirir.
ÇEK liseleri öğrencilerine, ÇEK 3 Mart Güler Osman Köseoğlu Ortaöğretim Yurdu'nda kalan 4 Kır Çiçeği de eşlik etti.
Oyun sonunda ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, öğrencileri kutladı ve öğretmenleri Şengül Ateş'e de bir çiçek armağan etti.

MAHREM VE NAMAHREM KADINLARI İLE

Cuma günü yani 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Akeramos Sanat Evi'ndeki Mahrem ve Namahrem seramik sergisine katıldık. O sergide ülkemizin çeşitli üniversitelerinde akademisyenlik yapan 8 kadın seramik sanatçının, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlemiş oldukları seramik sergisini gezme fırsatımız oldu.
Bu güzel sergide ilk kez bir seramik sergisinde eser ile sanal ortam buluşmasına da tanık oldum. Eserlerden birinin içine gizlenmiş Q Code ile İrlanda'daki bir kilisede bulunan kutsal kase heykelinin görseline ulaşabildik.
Bu güzel sergi için Akeramos'un sahibi seramik sanatçışı Aysun Çölbayır Diniz'e ve sergiye eserleri ile katkı koyan " Aysun Çölbayır Diniz, Oya Turay Uzuner, Ece Kanışkan, Özgür Saraçoğlu Kaptan, Mutlu Başkaya, Deniz Onur Erman, Candan Güngör, Şebnem Toker Bahar" a teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.