Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mükemmellik Ödülü sürecinde geri sayım

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2017 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 08:48

Türkiye gibi global pazarda üretimleri ile yer almaya çalışan ülkelerin vazgeçilmezi, mükemmellik kültürünün yaygınlaşması, kurumlarımızın kalite çalışmalarına teşvik edilmesidir.
Kentimizde bildiğiniz gibi bu amacın hayata geçirilmesi noktasında 1998 yılından bu yana BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile Bursa Mükemmellik Ödülü verilmekte.
Yürütülen Bursa Mükemmellik Ödülü sürecinde yeni dönem çalışmaları; 26 Eylül 2017 Salı günü, saat 10:00'da yapılacak toplantı ile basına duyurulacak.
Ayrıca, geçmiş yıllarda ödül sürecinde yer alan kuruluşların deneyimlerini aktaracağı "Paylaşım Konferansı" da yapılacak.
Bu konferansa 2016 Bursa Mükemmellik Büyük Ödülü sahibi Doğu Pres, Genel Müdürü Uygar Eti, 2016 Bursa Mükemmellik Jüri Teşvik Ödülü sahibi BURFAŞ, Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ve 2016 Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü sahibi Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO, Müdür Yardımcısı Öğ. Gör. Yasemin Özdemir katılacak.

Yıldırım Elektromobil

Bursa Teknik Üniversitesi Otomotiv Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde ve BTÜ Makine Mühendisliği Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Kemal Furkan Sökmen bir elektrikli araç geliştirildi.
"Yıldırım Elektromobil"in basın tanıtımı ve sponsor kuruluşlara sertifika takdimi etkinliğimiz 22 Eylül 2017 Cuma günü saat 15.00'te BTÜ Mimar Sinan Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Yeteneklere duyuru

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılında Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği çocuk koroları ile Çalgıcı Mektebi'ne katılmak isteyen vatandaşlar için yetenek sınavı açıyor.
Bugün 21 Eylül perşembe ön kayıt için son gün . 23- 24 Eylül tarihlerinde de kesin kayıt için sınava girecekler.
Müzikal yeteneğini geliştirmek isteyen tüm adaylar, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) faaliyet gösteren Orkestra Şube Müdürlüğü'ne şahsen veya orkestra.bursa.bel.tr internet adresinden online başvuru yaptırabilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.